Лайм

Віра Кекелія стане мамою вдруге - співачка розкрила стать майбутньої дитини

Співачка із чоловіком вже виховують 2-річного сина Івана

Віра Кекелія та Роман Дуда готуються вдруге стати батьками. Про вагітність пара дізналася ще до війни, але поділилася новиною лише зараз.

У День матері, який відзначався в Україні 8 травня, співачка та ведуча "ЖВЛ" опублікувала в Instagram серію фотографій із животом і зізналася, що знову стане мамою.

Фото: instagram.com/kekeliavera

"В цей непростий час, Всесвіт нам подарував прекрасну можливість - вдруге стати батьками!, - написала Віра. - Мені дуже важко добирати слова, адже в моєму сердці зараз панує і любов і сум одночасно. Авжеж, життя продовжується і як би не було важко прийняти цю жахливу реальність, жінки народжують і радіють цій миті. Адже нічого прекраснішого, ніж нове життя, немає у цілому світі!".

Фото: instagram.com/kekeliavera

У короткому інтерв'ю "Сніданку з 1+1" подружжя розповіло, як дізналися про майбутнє поповнення і розкрили стать другого малюка.

"Ми дізналися про вагітність до війни, але в той період, коли про це вже багато говорили, - зізналася Віра. - Ніхто не вірив, крім мого чоловіка. Він мені заздалегідь казав: "Віра, це станеться". Я не вірила, що у світі може відбуватися такий жах".

"Найголовніше і найцінніше - це життя, тому мене нічого не може злякати, щоб це життя з'явилося на світ. Ми дуже раді", - додала співачка.

Фото: instagram.com/kekeliavera

Війна пару застала у Києві. Віра дуже злякалася, і вони з чоловіком виїхали на західну Україну, де перебувають і сьогодні. Близько місяця подружжя хнаходилися у родичів своїх друзів, а потім пару прихистили батьки Марти Адамчук - співачки та близької подруги Кекелії.

Також пара зізналася, що чекає на другого хлопчика - син Віри та Романа має народитися вже в серпні. Щодо імені малюка, то сім'я поки що не визначилася.

"Ні, ім'я ще не обрали. Ми домовилися, як і з Іваном - ми побачимо дитину і тоді назвемо. Є на прикметі кілька імен, проте виберемо, коли вже побачимо та познайомимося", - розповіли подружжя.

Фото: instagram.com/kekeliavera

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії