Лайм

Учасник "Холостячки" Андрій Хветкевич після камінг-ауту показав свого ймовірного нареченого

Заінтригував чи познайомив?

Нещодавно фрідайвер Андрій Хветкевич зізнався у нетрадиційній сексуальній орієнтації та оголосив про заручини зі своїм обранцем, особистість якого тоді не розкрив. Через два дні після камінг-ауту учасник "Холостячки-2" показав фотографію з хлопцем, який, ймовірно, є його нареченим.

39-річний спортсмен опублікував в Instagram чорно-білий знімок, на якому зображений в обнімку зі своїм ймовірним коханим. Підписувати кадр Хветкевич не став, лише супроводив допис емодзі у вигляді чорного серця та відмітив сторінку хлопця.

Фото: instagram.com/diveeasy

Ймовірним обранцем Андрія виявився Джонатан Ван Несс - відомий американський перукар, подкастер та зірка телебачення. Популярність він здобув завдяки зйомкам у реаліті-шоу Queer Eye на Netflix, в якому Джонатан навчав учасників догляду за шкірою та волоссям. Крім того, Ван Несс працював над пародійним серіалом "Гей Престолів" і вів подкаст "Задовольняємо цікавість із Джонатаном Ван Нессом".

Джонатану 35 років. Він виріс у маленькому американському місті Квінсі, штат Іллінойс, у родині журналістів. Ван Несс каже, що завжди був відкритим геєм, хоча це було випробуванням для підлітка в провінції. Через свою "жіночність і природну привабливість" часто піддавався знущанням і отримував смертні погрози.

Фото: instagram.com/jvn

Телеведучий з дитинства любив фарбувати нігті, носити сукні та високі підбори. Через роки він здійснив камінг-аут як небінарна персона.

"Чим старше я стаю, тим частіше думаю, що небінарний. Іноді я відчуваю себе чоловіком, а іноді жінкою. Моя енергія хаотична, і мені це дуже подобається. Я роблю все, щоб розхитати стереотипи про бінарність гендера. Найчастіше вони необхідні, щоб обмежити нас, розділити на два табори. Але я не хочу, щоби мене обмежували", - розповідав Ван Несс.

Фото: instagram.com/jvn

У 2019 році в інтерв'ю The New York Times Джонатан розповів, що у юному віці став жертвою сексуального насильства, поділився історією про свою наркозалежність і що у 25 років дізнався про свій ВІЛ-позитивний статус. Відомо, влітку 2021-го Джонатан Ван Несс уклав одностатевий шлюб з Марком Пікоком, але судячи з усього, він був недовгим.

У коментарях під дописом Андрія почалася бурхлива дискусія: багато хто впевнений, що Джонатан - не обранець фрідайвера. Уважні підписники зіставили попереднє фото та новий кадр і не знайшли схожості. Сам Хветкевич на припущення коментаторів відповідає ухильно.

Фото: instagram.com/diveeasy

  • Нещодавно український актор Олександр Піскунов, який зіграв у фільмах та серіалах "І будуть люди", "Кіборги", "Козаки", "Клятва лікаря", "Крути 1918" та "Ангели 1,2", теж здійснив камінг-аут і зізнався у нетрадиційної сексуальної орієнтації.
  • А MELOVIN відсвяткував річницю камінг-ауту. Співак вважає, що бісексуальність – це вроджена даність.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрій Феліпенко служить у ЗСУ - актор розповів про своє ставлення до служби та закликав українців допомагати і не забувати про війну

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження