Лайм

Дженніфер Лопес показала три розкішні сукні, в яких зіграла весілля з Беном Аффлеком

Зірка обрала вбрання від одного бренду

Наприкінці липня американська акторка і співачка Дженніфер Лопес і актор Бен Аффлек одружилися у Лас-Вегасі. Через місяць, 20 серпня, закохані відіграли пишне весілля, на яке запросили рідних та друзів.

Щаслива наречена для святкування обрала три особливих образи – всі виконані в білих тонах від Ralph Lauren. "Сукні були казкові... Спасибі тобі, Ральфе Лорен", - написала на своєму сайті знаменитість.

Фото: instagram.com/vogueweddings

Перша і головна сукня, у якій Лопес йшла до вівтаря, - вбрання фасону русалка з горловиною-водолазкою і рукавами флаттер. Спина була відкрита і з тонкою сіточкою, яка застібалася на білі ґудзики. Спідниця вбрання прикрашена безліччю воланів та довгим шлейфом. На виготовлення сукні знадобилася 1 тисяча хустинок та 500 метрів тканини, повідомляє Vogue. Завершували ніжний образ довга фата та сережки з перлами і діамантами.

Фото: instagram.com/vogueweddings

Фото: instagram.com/vogueweddings

Після церемонії Дженніфер змінила образ: спочатку вона з’явилася у сукні з глибоким декольте, американською проймою, шлейфом та капюшоном із шовку.

Фото: instagram.com/vogueweddings

Фото: instagram.com/vogueweddings

Трохи згодом зірка продемонструвала третє вбрання – з оголеною спиною, прикрашене каскадом із перлин, яке добре підкреслило фігуру нареченої.

Фото: instagram.com/vogueweddings

Фото: instagram.com/vogueweddings

Бен на святкуванні був у білому смокінгу від Ralph Lauren. П'ятеро дітей пари також з’явилися в образах від цієї ж марки.

Відомо, що після гучного весілля Лопес та Аффлек відправилися у другий медовий місяць до Італії.

Фото: instagram.com/jloitalia_

Нагадаємо, вперше знаменитості почали зустрічатися у 2002 році, і вже в листопаді того ж року оголосили про заручини. Проте весілля пари, заплановане на 14 вересня 2003 року, було скасовано на день раніше. Перші стосунки з Аффлеком Лопес назвала "медійним цирком", через який їм довелося розстатися. Саме тому зараз, після укладання шлюбу з коханим, виконавиця заявила про те, що "любов є терплячою, доброю та прекрасною".

  • Детальніше про історію кохання Лопес та Аффлека ми розповідали у цьому матеріалі. Пара познайомилася під час зйомок кримінальної драми "Джільї". За сюжетом, їхні герої закохалися одне в одного, те саме сталося і з акторами в реальному житті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни