Лайм

Катя Осадча зворушливо привітала чоловіка з днем народження - Юрію Горбунову виповнилося 52 роки

Подвійне свято в умовах війни

Катя Осадча зворушливо привітала чоловіка з подвійним святом. 24 серпня Юрій Горбунов, як і всі українці, відзначає 31-у річницю Незалежності України, а також своє 52-річчя.

"Мій любий Юрко, сьогодні особливо щемливо вітати тебе з Днем народження одночасно з Днем Незалежності. На фото ми рік тому, щасливі і майже безтурботні, я бажаю тобі скоріше зробити таке святкове фото на честь Перемоги. Я люблю тебе", - написала телеведуча в Instagram.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Дякую тобі, моя любов", - відповів іменинник у коментарях під дописом. На двох знімках знаменита подружня пара зображена вдвох, на третій світлині Юрій позує зі старшим сином Іваном.

Фото: instagram.com/kosadcha

До привітань приєдналися шанувальники телеведучого та зіркові друзі. "Вітаємо! Здоров'я та витримки", "З Днем Незалежності та Днем народження! Мирного неба, все інше буде", "Приєднуюсь до привітань. Перемоги бажаю, міцного здоров'я та творчих успіхів!", - пишуть коментатори.

Фото: instagram.com/kosadcha

Нагадаємо, Катерина Осадча та Юрій Горбунов одружилися у 2017 році. У шлюбі у них з'явилося двоє дітей - син Іван (18 лютого 2017 року) та син Данило (19 серпня 2021 року). Також у ведучої є син Ілля від минулих стосунків, який народився у вересні 2002 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі