Лайм

Віримо в себе. Олена Зеленська у білій вишиванці привітала українців із Днем Незалежності

Перша леді опублікувала фотографію з чоловіком

24 серпня Україна відзначає 31 річницю Незалежності, і під час повномасштабної війни з РФ кожен українець усвідомлює, наскільки важким та надважливим є її збереження.

Після звернення президента Володимира Зеленського привітати Україну з Днем Незалежності поспішила перша леді. Олена Зеленська опублікувала у соцмережах портретне фото з чоловіком та присвятила співгромадянам важливі слова.

Фото: https://www.instagram.com/olenazelenska_official/

"У нашій столиці – "парад" потрощеної техніки ворога. У наших зранених містах народжуються діти. Наші люди вірять у ЗСУ. Наші Збройні Сили вірять у наших людей. І всі ми віримо в себе. Наш прапор підіймають по всьому світу, і по всьому світу звучать привітання українською, - йдеться у привітанні Зеленської. - Це День Незалежності під час війни за незалежність. Боротьби за кожного з нас. За кожну домівку та кожну родину. Бо Україна – це всі ми. З Днем Незалежності, Україно! З Днем Незалежності – вистражданої, відвойованої, захищеної та заслуженої. І нехай скоро ми так само скажемо одне одному: «З Днем перемоги!»"

На фото Олена Зеленська позувала у білосніжній вишиванці та чорній спідниці. Володимир Зеленський був в унікальній сорочці кольору хакі.

Фото: president.gov.ua

Орнамент для неї вигадала білоруська художниця Руфіна Базлова, а створив вишиванку український бренд Indposhiv. У ній президент відвідав другу Кримську платформу та отримав комплімент від президента Польщі Анджея Дуди.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024