Лайм

Україну привітали з Днем Незалежності неймовірним відео, створеним із Лего

Користувачі мережі були в захваті від побаченого

Американська компанія Brickmania Toys, яка займається виготовленням наборів LEGO та мініфігурок на військову тематику, знайшла оригінальний спосіб привітати українців з Днем Незалежності. Співробітники бренду створили унікальне відео, за допомогою якого висловили підтримку нашій країні у цей особливий день.

На сторінці Brickmania Toys у Twitter з’явився ролик з українськими військовими та технікою. Всі елементи, показані у відео, виготовлені з блоків LEGO.

На початку ролика можна побачити АН "Мрія", винищувач МіГ-29 та бронетехніку – танк Т64 та БТР-4. Для створення відео компанія використала реальні набори, які випустили на підтримку нашої країни.

"Brickmania з гордістю віддає шану хоробрим людям України, а також вітає їх з Днем Незалежності. На відео представлена наша лінійка благодійних виробів, які ми випустили на підтримку України. Слава Україні!" – зазначили автори.

Фото: brickmania.com

Фото: brickmania.com

Фото: brickmania.com

У коментарях під публікацією люди висловили слова подяки за унікальну відео-роботу, зазначивши, що результат вийшов просто надзвичайним.

"Це дивовижно! Дякуємо", "Боже, це щось неймовірне", "Дякуємо! Особливо від мого сина, який любить щось складати з LEGO!", "У мене вдома ніколи не було колекцій лего, але якщо буде колекція "Українська перемога", я куплю декілька", "Боже! Дякуємо вам за підтримку", "Слава Україні!", "Надзвичайне відео!" – висловилися з цього приводу користувачі мережі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита