Лайм

Сказали, що воїнів вистачає: Макс Барських розповів правду про свою службу у ЗСУ

Співак змінив військову форму на концертний костюм

Після того, як Тарас Тополя в інтерв'ю Яніні Соколовій скептично висловився про службу Макса Барських у ЗСУ, 32-річний співак вирішив розставити всі крапки над "і".

Нагадаємо, що у квітні виконавець хіта "Буде весна" розповів, що вступив до одного з батальйонів під Києвом, пройшов навчання і став відповідальним за постачання.

Фото: instagram.com/max_barskih

"Я вирішив приєднатися до ЗСУ – і тепер я у складі батальйону під Києвом. Поки що, зрозуміло, записаний як резервіст, тому що у мене немає військового досвіду. Мене призначили відповідальним за постачання", - говорив він.

З того часу Барських (справжнє ім'я – Микола Бортинк) не говорив про свою службу в армії, натомість багато виступав за кордоном. Після галасу в мережі артист пояснив, що через свою недосвідченість все ще залишається резервістом.

"Мені хотілося щось робити, якось допомагати, підтримати дух. Я приїхав до Києва, знайшов один батальйон, але командир мені відразу сказав, що воїнів достатньо, вистачає. І я почав виступати з концертами і бути сильнішим у тому, чим я можу бути сильнішими", - розповів Макс ТСН.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків