Лайм

Учасник "Холостячки" Хветкевич привітав нареченого з днем народження і показав його обличчя

Підписники приєдналися до привітань

Учасник другого сезону романтичного реаліті "Холостячка" Андрій Хветкевич нещодавно здійснив камінг-аут, однак обличчя обранця він одразу не став показувати підписникам. Через деякий час, у день народження свого бойфренда Феліпе Борраса, він зробив вийняток.

У Instagram Андрій опублікував спільне фото з чоловіком. Разом вони позували у плавках під час відпочинку в Туреччині. "З днем народження, Філіпе! Дякую, що показав мені, як кохати і бути коханим. Я кохаю тебе", - говориться у підписі до кадру.

Фото: instagram.com/diveeasy

У stories Хветкевич розповів, що у якості подарунка для коханого обрав спільну подорож лайнером на 10 днів Європою. Він зазначив, що про це вже давно мріяв Філіпе.

У коментарях шанувальники приєдналися до привітань та побажали парі довгого та взаємного кохання. Серед тих, хто залишив свій коментар, була й головна героїня другого сезону "Холостячки" Злата Огнєвіч. Вона назвала хлопців "котиками".

Нагадаємо, Хветкевич та Боррас вже встигли заручитися. Цю новину Андрій супроводив фотографією з коханим, на якій зображений момент поцілунку під водою.

Фото: instagram.com/diveeasy

Андрій Хветкевич народився у Дніпрі і є фрідайвером світового класу та чинним шестиразовим Рекордсменом України у трьох із чотирьох глибинних дисциплінах з фрідайвінгу: FIM, CWTB, CNF. Фрідайвінгом почав займатися у 2017 році і вже за рік встановив перший Національний рекорд України. Також у чоловіка є власний IT-бізнес. Останні роки спортсмен проживає в США.

Феліпе Боррас - фотограф із Маямі. Є партнером Хветкевича по бізнесу.

  • Нещодавно Хветкевич виклав у мережу чорно-білий знімок, на якому зображений в обнімку з іншим чоловіком. Він позував з Джонатаном Ван Нессом - відомим американським перукарем, подкастером та зіркою телебачення. Тоді підписники припустили, що це і є наречений Андрія, однак помилилися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео