Лайм

Антихристи, горіть у пеклі: Камалія показала, що росіяни зробили з її кіньми у Бучі

Співачка поділилася жахливими кадрами

Раніше співачка Камалія розповіла, що російські окупанти в Бучі вбили її коня та замінували кінний клуб з іншими тваринами. Наразі ЗСУ та волонтерам вдалося розмінувати частину території під Києвом, і вони евакуювали з міста сім коней. Виконавиця, яка виїхала з України до Польщі, показала в Instagram наслідки нелюдської поведінки військових злочинців.

"Антихристи, горіть ви в пеклі! Тут ви побачите фото розстрільних моїх коней. Знайте, зомбовані росіяни, це зробили ваші уйо*ки, а не наша армія! І ці фото та відео не фейк! Це реальність! Вам немає місця на нашій планеті! Ви загроза і бур'ян для всього суспільства! Будьте ви прокляті і всі ваші 12 поколінь! А краще не народжуйтеся, тварюки! - емоційно висловилася Кмалія. - Земля від вас стогне!"

Фото: https://www.instagram.com/kamaliyaofficial/

Фото: https://www.instagram.com/kamaliyaofficial/

Також співачка показала фотографії та відео приміщень кінного клубу, які росіяни засипали сміттям та відходами. "Полюбуйтеся, що свині рашафашисти залишили по собі! Вони напевно звикли так жити, в чистоті і порядку їм жити, мабуть, якось незвично?!!" – написала вона.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Камалія подякувала людям, які беруть участь у пошуку, порятунку та евакуації людей, коней та інших тварин із Бучі, а також доблесним воїнам ЗСУ.

“Хлопці, ми пишаємося вами! Так тримати! Ви найкращі! А також дякую жителям міст Гостомель, Ірпінь, Буча, Ворзель за їхню чуйність і добросердечність, адже багато хто з вас підгодовували голодних коней, деякі дали притулок у себе на території приватних будинків і брали активну участь у пошуку господарів, - говориться у публікації. - Попереду ще багато роботи, але разом ми сила і опора кожному! Ніколи ще Україна не була така єдина, як сьогодні! Перемога за нами! Тому що сила і правда з нами! Слава Україні! Героям Слава! Все буде Україна!"

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі