Лайм

Просто зник: Камалія розповіла про реакцію Кіркорова на її повідомлення про війну в Україні

Артистка писала співаку та надсилала фото

Українська співачка Камалія, яка раніше розповіла, як виїжджала з України, прокоментувала мовчання російського виконавця Філіпа Кіркорова про війну в нашій країні. Виконавиця сказала, що писала йому ще в перші дні вторгнення, проте артист вирішив просто проігнорувати її повідомлення.

Детальніше про це знаменитість розповіла у програмі "ЖВЛ". "Він на мене підписаний. Я на нього теж підписана. І в Instagram, і у Facebook. Усі дивилися мої ефіри. Він аж ніяк не відреагував. Абсолютно ніяк. Пізніше я написала. Надіслала фото. Теж нічого. А зараз я взагалі не можу знайти у своїх контактах його телефон. Я не знаю чому. Просто зник", - пояснила Камалія.

Співачка додала, що намагалася розповісти правду про війну російським журналістам. У відповідь вони заявили, що все розуміють, проте не можуть висловити свою думку, тому що можуть "сісти на 15 років".

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

"Я телефонувала журналістам, з якими я працювала в Москві, коли працювала з Філіпом. Вони всі розуміють, вони всі вірять мені, але кажуть: "Ти ж розумієш, нас тут просто посадять на 15 років, ми не можемо говорити правду як ви". Знаєш, коли вони масово почнуть отримувати повідомлення про смерть чоловіків та синів… Я думаю, довго приховувати це все та мовчати керівництво Росії не зможе. Зараз вони приховують, але ще трохи, і вони більше не зможуть це робити. Не зможе Путін так довго приховувати всі свої злочинства. Правда все одно відкриється. Але хотілося б, щоб це сталося якомога раніше. Тому що вже так званий "братський" народ ненавидить один одного. Українці ніколи не пробачать росіян за все те, що вони зробили", - сказала артистка.

  • Нагадаємо, на початку квітня Камалія поділилася з дописувачами свого Instagram сумною звісткою - російські окупанти вбили її коня на прізвисько Тото-Сеньйор. Як розповіла співачка, жеребець знаходився у кінно-спортивному центрі "Буча", постійною відвідувачкою якого вона є.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео