Лайм

Справа не рухається. Оля Цибульська розповіла про компенсацію за зруйноване житло її батьків

Виконавиця поділилася подробицями

Українська співачка Оля Цибульська розповіла про квартиру своїх батьків в Ірпені, яку розбомбили російські окупанти у момент вторгнення. За словами артистки, справа щодо компенсації за зруйноване житло не рухається, і зірка не знає, в чому причина.

"Батьки зараз живуть з нами в Києві. Добре, що є зараз можливість мати якийсь дах над головою. Але там нічого не відбувається. У нас була ДСНС, тому що впала стеля і треба було обстежити і розмінувати. Було обстеження ще від поліції та від служби, яка перевіряє, чи придатний будинок ще для реставрації. Більше ніяких рухів не було, хоча батьки подали всі необхідні документи", - сказала Цибульська у інтерв'ю Аліні Доротюк.

"Поки що ніякої інформації немає. Щось там пишуть люди у різних telegram-каналах, кожен там пише якісь свої здогадки. Я б дуже хотіла не розчаруватися в цій історії, тому що на прикладі своїх батьків я розумію тих людей, у яких схожа ситуація", - також зазначила вона.


Переглянути цей допис в Instagram

A post shared by Оля Цибульська (@cybulskaya)

Виконавиця не сумнівається в тому, що відшкодування збитків буде. Єдине, що бентежить співачку, - скільки доведеться чекати на ці репарації.

"Я вірю в те, що ці репарації будуть. Судячи з того, як бореться Україна і як весь світ зараз включений в цю подію, я думаю, грошей на відшкодування збитків вистачить. Єдине, чого я не розумію, - у якому терміні це буде відбуватися. Ми досі живемо у стані війни і ми не знаємо, куди летять ракети, куди вони прилетять знову. У підвішеному стані я обіцяла і обіцяю людям розказувати, якщо справа буде якось рухатися, тому що таких сімей як наша дуже багато", - підсумувала знаменитість.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії