Лайм

Оля Цибульська вперше показала свого чоловіка: хто він і чим займається

Сергій Грисюк вийшов із тіні у свій день народження

Оля Цибульська багато років приховувала свого чоловіка від широкого загалу, через що навколо її особистого життя ходили різні чутки. Люди говорили, що син співачки схожий на Михайла Хому (DZIDZIO), також їй приписували романи з олігархами. Під час війни чоловік Цибульської вирішив вийти з тіні та вперше поспілкувався з журналістами.

Чоловік Олі Цибульської – Сергій Грисюк, колишній депутат Радивилівської міськради. З 2013 року він є керівником ТОВ "Радивилівмолоко" - сімейного підприємства, яким також керують його батько та брат.

Фото: Аліна Доротюк/YouTube

"Поки люди ховаються від бомб, ховатися від камер було б по-дитячому", - пояснила Цибульська рішення чоловіка вийти з тіні. "Сама не вірю, що я це публікую. Тепер у нас з тобою жодних таємниць. Знайомтесь! З днем народження, моє кохання", - написала вона в Instagram.

Сам Сергій Грисюк в інтерв'ю Аліні Доротюк розповів, чому ховався від камер.

"У моїй діяльності немає необхідності бути публічним. Все має наслідки, і мені це не було потрібно. Зараз настав час, коли треба бути відкритим, починати щось з нуля. Напевно, це певною мірою обнулення", - каже чоловік Цибульської.

"Я є учасником сімейного бізнесу, там треба бути в команді, всередині процесу. Це виробничий бізнес, потрібно вникати в деталі, продаж, роботу з клієнтами. Немає необхідності бути публічним, тому що бути публічним - це теж ремесло, - пояснює Сергій. - Мені потрібно більше вникати у внутрішні процеси компанії".

Фото: Аліна Доротюк/YouTube

Також Сергій Грисюк прокоментував чутки, які давно ходять про стосунки Олі Цибульської та Дзідзьо: "Ми з Олею родом із маленького містечка, тому навіть про мене ходять чутки. З Михайлом ми знайомі. А чутки завжди будуть, це не привід на них реагувати".

Чоловік Олі Цибульської вважає їхній шлюб щасливим. Разом вони давно і з роками максимально підлаштували свої графіки одне під одного.

"Думаю, у нас все добре. Ми вважаємо себе молодими, хочемо будувати кар'єру. Але слава Богу, що є час бути разом, ночувати разом, не їхати кудись далеко. Іноді ми з Олею їздимо в її відрядження, іноді я беру родину у свої", - розповів Сергій.

Фото: Аліна Доротюк/YouTube

Цибульська та Сергій Грисюк обидва виросли в Радивилові, а історія їхніх стосунків почалася ще в школі. У 2015 році у них народився син Нестор. Під час війни сім'я живе у Рівненській області.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування