Лайм

DZIDZIO і Ольга Цибульська знялися в гарячій фотосесії і розповіли про стару дружбу

Артисти продовжують розбурхувати публіку чуттєвими фото

Михайло Хома (DZIDZIO) і Ольга Цибульська знайомі понад 15 років, але лише недавно об'єдналися для спільної творчості, розпалюючи чутки про роман. В інтерв'ю Viva! виконавці не стали прямо відповідати на питання про стосунки, але охоче згадали про давню дружбу.

"Я приїхав виступати в один з регіональних концертів на Західній Україні. Тоді таких було багато. Почув, що хтось дуже гарно співає. Вже потім зрозумів, що це ще школярка. Думаю, піду до батьків - зроблю комплімент дочці. Якось одразу ця думка виникла і не сумнівався ні секунди. Просто взяв і підійшов. Від батьків дізнався, що Оля збирається вступати на психологічний факультет, і сказав, що це буде гріх з таким голосом. На сцені майбутній артист, це очевидно. Потім я ще не раз казав самій Олі, навіть дзвонив на домашній. То зараз дивно звучить, але мобільних тоді не було", - каже Михайло.

"Є чоловіки-орли, а є чоловіки-овочі. Миша був коршуном, - розповіла 34-річна Цибульська. - За ним бігали на концерті всі кури, а він гордо і з шаленою харизмою виносив талант на сцену. Талант мені і сподобався. Люблю все велике. А ще ці щирі дитячі блакитні очі, які пішли "по гриби" і пропали на 10 років. Я часто згадувала Мішу перед сном... Словами: "Щоб ти лопнув". Можна вдавати, що мені все одно. Але деякі люди все життя так живуть, обманюючи себе. А я так не вмію. Тому і повернувся в моє життя і луснув гучними хітами DZIDZIO на всю Україну".

  • Через три роки після виходу пісні "Чекаю. Цьом" Оля Цибульська та DZIDZIO вирішили записати ще один дуетний трек. Композиція отримала грайливий назву "Киця", а в кліпі виконавці зіграли пару.
  • Раніше Оля Цибульська розповіла, що змусило її схуднути на 12 кілограм, а також розсекретила, яка сьогодні у неї вага.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях