Лайм

Це змінило моє життя: Джесіка Честейн поділилася враженнями від візиту в Україну

Найбільше акторку вразили маленькі пацієнти київської лікарні

На початку серпня Джесіка Честейн приїжджала до Києва, щоб підтримати українців у боротьбі за свободу та територіальну цілісність. Зірка відвідала дітей в "Охматдиті", зустрілася з Володимиром Зеленським і поспілкувалася із родиною з Ірпеня, яка постраждала від російської агресії. Майже через місяць голлівудська акторка поділилася враженнями від візиту в Україну і розповіла, що її вразило найбільше.

Володарка "Оскара-2022" зізналася в Instagram, що після поїздки їй знадобилося кілька тижнів, щоб переварити побачене та почуте. Візит в Україну дався їй нелегко та запам'ятається на все життя.

Фото: facebook.com/ndslohmatdyt

"Одним із найяскравіших вражень від цієї поїздки, яка змінила моє життя, було відвідування дитячої лікарні "Охматдит". У мене була можливість познайомитися із чудовими дітьми та директором Володимиром Жовніром. Діти вразили мене своєю надією та силою. Багато хто був змушений залишити свої домівки та провести місяці у лікарнях", - поділилася вона із підписниками.

"В Україні відбувається величезна гуманітарна криза. Ми не можемо забути невинних, які постраждали від безглуздих актів насильства. Я завжди буду вдячна за зустріч із цими милими маленькими дітьми з великими сміливими серцями", - додала вона.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jessica Chastain (@jessicachastain)


  • Володимир Зеленський нагородив державними нагородами голлівудських зірок, які після початку повномасштабного вторгнення Росії підтримали Україну та приїжджали до Києва у період війни. Серед них – Джесіка Честейн. Акторка отримала орден княгині Ольги ІІІ ступеня.
  • Раніше ми писали, перед від'їздом Джесіці Честейн влаштували "фотосесію" на вокзалі у Києві. Подивіться, як це було.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкін відреагував на обстріл Харкова. Артист висловив співчуття потерпілим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна розірвала стосунки з молодим коханим. Причиною розриву став напружений робочий графік артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Військовий Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, показав свіже фото. Чоловік у колісному кріслі прогулювався разом зі своєю дружиною