Лайм

Закохалася у свого друга. Даша Кацуріна розповіла про стосунки з Дантесом

Дівчина поділилася подробицями

Українська рестораторка Даша Кацуріна, якій приписували роман з Володимиром Дантесом, підтвердила чутки про їхні стосунки. У соціальній мережі вона виклала пост, у якому заговорила про життя після розлучення та зізналася, що пережити складний етап їй допоміг саме артист.

У Instagram Кацуріна написала, що писала цей допис більше двох місяців. І зараз вона готова розповісти своїм підписницям про розлучення та про те, як після нього жити далі. Дівчина поділилася особистим досвідом: "Дівчата, які зараз розлучаються. Любі, я бачу ваші повідомлення, я пишу та переписую цей допис для нас, для вас вже більше двох місяців. Але, здається, зараз хочу опублікувати".

Фото: instagram.com/dasha_katsurina

"Перше і найголовніше, що я зрозуміла. Дозволити собі побути у розпачі, жаліти себе і давати жаліти себе подругам - можна. Цей стан жертви він такий тепленький, у ньому так добре і нікуди не хочеться. Але це пастка, яка нас зупиняє у розвитку. Коли починаєте відчувати цю пастку - треба ідти далі. Що допомагає ідти далі мені? Закохатися у свого друга. Вова був поруч у найскладніший момент і мені дуже пощастило. Дуже", - поділилася Кацуріна.

В якості підтвердження своїх слів колишня Михайла Кацуріна також опублікувала спільні фото з Дантесом. На кадрах можна побачити, як співак грається із дітьми своєї обраниці та які вони разом проводять ранок. "Володимир Дантес, кохаю тебе і вже сумую" - говориться у підписі до одного зі знімків.

Фото: instagram.com/stories/dasha_katsurina

Фото: instagram.com/stories/dasha_katsurina

Виконавець відреагував на романтичне зізнанная своєї коханої. У stories він оприлюднив фото Кацуріної, залишивши до нього лаконічний підпис: "Кохаю".

Фото: instagram.com/stories/vladimirdantes

Крім того, Кацуріна зізналася у своєму блозі, що це, окрім закоханості, їй допомагає пережити розлучення:

  • найважче для мене. Пам‘ятати, що тебе взагалі ніхто не ображає. Ображаєшся ти сама. Колишній може робити, що хоче і несе за це відповідальність. Це твоя проблема, що він не відповідає твоїм очікуванням. Ображатися - твій вибір.
  • На жаль, кожен потужний ріст супроводжується болем. У всіх так. І мені дуже допомогає нагадувати собі наскільки сильною, незалежною зараз я стаю. І що без цієї ситуації я би набагато довше усвідомлювала, що потрібно і важливо, чого хочу саме я. Без партнера.
  • Секс, побачення. Всі мої мудрі подруги казали завжди, що секс після розлучення найгарячіший, а кожен наступний хлопець кращий за попереднього. Тому розважайтеся! Не стримуйте себе!
  • Люби себе та роби як краще тобі! Тільки тобі! Не дітям, не мамі, не суспільству, а тобі.
  • Спробуй знайти свого терапевта та витрачай на це гроші. Це правда важливо.
  • Прийняти, що навіть якщо все добре деякий час, ти живеш далі, все одно будуть виникати тригери і можна проревіти 3 години, як я позавчора.

Фото: instagram.com/dasha_katsurina

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів