Лайм

Панічні атаки та втрата свідомості: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

"Останній раз це було після "Евробачення"

Стан стресу, в якому українці живуть вже півроку через початок повномасштабної війни, серйозно впливає на організм. Змінюється якість сну, продуктивність та ритм життя в цілому.

Українська співачка Анастасія Приходько на своїй сторінці у Facebook розповіла, з якими наслідками зіштовхнулася через вторгення РФ в Україну. Вона поскаржилася на погане самопочуття та зізналася, що страждає він панічних атак.

Фото: facebook Анастасії Приходько

"Мої панічні атаки [це короткий епізод сильного занепокоєння, що викликає фізичні відчуття страху, такі як прискорене серцебиття, задишку або запаморочення. Панічні атаки виникають часто та несподівано] посилились, прокинулась як і більшість українців о 7:00, а потім я вже не можу заснути, і так до пізньої ночі…. Вночі теж разів на 5 встаю, то води, то покурити, то ще щось… Повернулась і втрата свідомості, хоча останній раз це було після "Евробачення" - написала артистка.

Приходько також зізналася, що раніше у боротьбі зі стресом їй допомагала улюблена їжа, однак наразі цей метод вже не дає такої ефективності:

"Раніше мені допомогала їжа, вчора я приготувала улюблену і щось вона вже не приносіть мені радості…. Напевно я так намагалась тримати себе в руках, що мій організм сказав: "досить".

Фото: facebook Анастасії Приходько

Анастасія Приходько - українська попспівачка, громадська діячка, заслужена артистка України, переможниця 7-го сезону російської "Фабрики зірок". У жовтні 2018 року повідомила, що йде зі сцени.

  • Раніше Ппсихолог Руслан Юшкевич розповів, як не допустити тривоги та паніки. Експерт назвав кілька дієвих способів, дотримуючись яких ви зможете зберегти своє психічне здоров'я навіть у цей непростий для країни час.
  • Також український письменник, журналіст, спікер конференції TEDx Марк Лівін розповів, що робити, коли опускаються руки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину