RU  UA

Дізнатися

Панічні атаки та втрата свідомості: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

"Останній раз це було після "Евробачення"

Стан стресу, в якому українці живуть вже півроку через початок повномасштабної війни, серйозно впливає на організм. Змінюється якість сну, продуктивність та ритм життя в цілому.

Українська співачка Анастасія Приходько на своїй сторінці у Facebook розповіла, з якими наслідками зіштовхнулася через вторгення РФ в Україну. Вона поскаржилася на погане самопочуття та зізналася, що страждає він панічних атак.

Фото: facebook Анастасії Приходько

"Мої панічні атаки [це короткий епізод сильного занепокоєння, що викликає фізичні відчуття страху, такі як прискорене серцебиття, задишку або запаморочення. Панічні атаки виникають часто та несподівано] посилились, прокинулась як і більшість українців о 7:00, а потім я вже не можу заснути, і так до пізньої ночі…. Вночі теж разів на 5 встаю, то води, то покурити, то ще щось… Повернулась і втрата свідомості, хоча останній раз це було після "Евробачення" - написала артистка.

Приходько також зізналася, що раніше у боротьбі зі стресом їй допомагала улюблена їжа, однак наразі цей метод вже не дає такої ефективності:

"Раніше мені допомогала їжа, вчора я приготувала улюблену і щось вона вже не приносіть мені радості…. Напевно я так намагалась тримати себе в руках, що мій організм сказав: "досить".

Фото: facebook Анастасії Приходько

Анастасія Приходько - українська попспівачка, громадська діячка, заслужена артистка України, переможниця 7-го сезону російської "Фабрики зірок". У жовтні 2018 року повідомила, що йде зі сцени.

  • Раніше Ппсихолог Руслан Юшкевич розповів, як не допустити тривоги та паніки. Експерт назвав кілька дієвих способів, дотримуючись яких ви зможете зберегти своє психічне здоров'я навіть у цей непростий для країни час.
  • Також український письменник, журналіст, спікер конференції TEDx Марк Лівін розповів, що робити, коли опускаються руки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие