Лайм

Принц Вільям і ошатна Кейт Міддлтон у коричневій сукні відвели дітей до школи: фото родини

Принц Джордж, принц Луї і принцеса Шарлотта відвідали ознайомче заняття

Діти Кейт Міддлтон та принца Вільяма навчатимуться в новій школі Ламбрук у графстві Беркшир. Вона розташована неподалік від котеджу Аделаїда, де віднедавна мешкає вся зіркова родина.

7 вересня королівська пара відвела дітей на ознайомче заняття. Принци Джордж і Луї та принцеса Шарлотта були одягнені у шкільну форму: хлопчики з'явилися у сорочках та темно-синіх шортах, тоді як дівчинка – у блакитній сукні та зручних черевиках. Детальніше про це пише видання Daily Mail.

Фото: Getty Images

Кейт для особливого випадку обрала елегантну сукню від британського бренду Rixo, ціна якої досягає 280 доларів. Образ герцогиня завершила об’ємним укладанням, коричневими туфлями-човниками та аксесуарами.

Фото: Getty Images

Тим часом Вільям залишається вірним класиці. На ньому був темно-синій піджак, такого ж кольору брюки, а розбавляли темні відтінки коричневі замшеві туфлі та білосніжна сорочка.

Як повідомляє джерело, діти королівської пари дуже раді, що навчатимуться в новій школі всі разом. Свого захвату не приховували і герцог з герцогинею. Вони мали змогу поспілкуватися із директором закладу - містером Джонатаном Перрі. Принц Вільям під час розмови із чоловіком зізнався, що діти з нетерпінням чекали початку навчання та задавали багато питань стосовно цього. Він назвав двох синів та доньку "бандою", коли представляв їх директору.

Фото: Getty Images

У школі Ламбрук власна величезна територія, площею понад 20 гектарів, басейн, поля для гольфу, студія для танців і найрізноманітніші творчі класи. На території живуть свійські тварини – кролики, кури, свині: їх можна навідувати і доглядати, займатися бджільництвом. Однак і навчальна програма сувора, за класичними канонами. Зазначається, що Кейт та Вільям кілька разів відвідували заклад, перш ніж обрати його для своїх дітей.

До слова, котедж Аделаїда, де тепер мешкає родина, був створений ще у 19 столітті. Королева Великобританії Єлизавета II дала свій дозвіл на те, щоб її онук разом зі своєї родиною взяли нерухомість в оренду. Котедж був побудований для королеви Аделаїди в 1831 році, він розташований лише за 10 хвилин ходьби від Віндзорського замку в приватному парку Хоум.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття