Лайм

Пологи були ідеальними: українська модель Маремуха стала мамою та показала перші фото малюка

"Відчуваємо себе неймовірно щасливими!"

Фіналістка другого сезону "Супермодель по-українськи" на Новому каналі Вікторія Маремуха поділилася радісною звісткою. 7 вересня вона та її обранець, француз на ім’я Луї, вперше стали батьками.

Зірка оприлюднила публікацію в Instagram, у якій розповіла подробиці пологів, а також показала щемливі кадри із новонародженим. "100% made in Ukraine! 07.09.22. 19:59. 3460 г. 54 см. Відчуваємо себе неймовірно щасливими! Пологи були ідеальними! Народжувати вдома було моїм ліпшим рішенням! Дякую усім за підтримку і привітання, ми відпочивати!" – написала щаслива мама.

Фото: instagram.com/vicky_mare

Маремуха зізналася, що через початок війни в Україні думала народжувати у Франції, однак незадовго до пологів все ж змінила своє рішення.

"У цілях безпеки сина ми з чоловіком прийняли важке рішення народжувати у Франції. Та що більше я думала про це, то більше мене накривало смутком. Окрім того, що це моя перша дитинка, а це вже невеличкий стрес, ще й інша країна, далеко від дому, сім’ї, друзів, іноземні лікарі, інша мова, менталітет....", - сказала вона Новому каналу.

Фото: instagram.com/vicky_mare

У коментарях під дописом колеги та шанувальники привітали зірку та її родину з поповненням. Вони побажали мамі та малюку міцного здоров’я, щастя та мирного неба над головою.

Фото: instagram.com/vicky_mare

Нагадаємо, минулого року модель вийшла заміж за свого коханого Луї, з яким була разом кілька років, і навіть розходилася з ним. Відомо, що Віка та Луї познайомилися в Києві, на вечірці спільного друга.

  • Тим часом 41-річна бразильська модель, екс "ангел" відомого бренду білизни Victoria's Secret Адріана Ліма втретє стала мамою. Вона народила сина, якого назвала Кайн. Батьком хлопчика є бойфренд зірки, кінопродюсер Андре Лемерс.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни