Лайм

Ілона Гвоздьова повінчалася з чоловіком і показала зворушливе відео

Подружжя зважилися на важливий крок через 8 років шлюбу

Хореограф Ілона Гвоздьова після повернення в Україну повінчалася із чоловіком, бізнесменом Іваном Хом'ячуком. Таїнство відбулося у Свято-Михайлівському Золотоверхому монастирі у Києві 9 вересня, проте поділилася новиною танцівниця лише напередодні.

Переможниця "Танців з зірками" опублікувала в Instagram зворушливе відео з вінчання, у підписі вона процитувала Джека Лондона. "Люби мене сьогодні – завтра – о, яке пристрасне бажання бачити тебе – тебе-тебе, моє життя, душа моя, кохай мене як і раніше – не сумнівайся ніколи у вірності коханого тобою Л. Навіки твій, навіки моя, навіки ми наші".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ілона Гвоздьова Dancer (@ilonagvozdeva)

За словами Ілони, дату вінчання вони із чоловіком обрали невипадково. 9 вересня – день народження їхнього первістка, дочки Валерії. "Наша маленька принцеса і чарівний принц синочок супроводжували нас на нашому весіллі. Це було так чуттєво", - розповіла танцівниця виданню Viva.

Фото: viva.ua

Гвоздьова також поділилася своїми емоціями від вінчання.

"Відчуття дуже магічні. Набагато трепітніше, ніж просто весілля. Розуміння, що ваші тіла, душі і думки назавжди поєдналися перед Богом до кінця життя! Відтепер ми не просто пара - ми єдиний організм у злагоді, добрі, мирі та негодах. Відтепер ще більше поваги, кохання і одне серце на двох", - поділилася вона.

Для важливого дня Ілона обрала ніжну напівпрозору сукню українського дизайнера Оксани Мухи та довгу фату. Іван убрався в класичний костюм темно-синього кольору.

Фото: viva.ua

Ілона Гвоздьова та Іван Хом'ячук разом уже 13 років, 8 з яких – у шлюбі. Пара виховує двох дітей: дочку Валерію та сина Домініка. На початку повномасштабного вторгнення Росії хореограф вивезла дітей до Італії, але вже за два місяці повернулася додому - танцівниця не витримала розлуки з чоловіком.

Фото: viva.ua

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита