Лайм

Моє завдання - підтримувати бійців: Вакарчук відмовився зніматися у продовженні шоу "Голос країни"

Музикант з'явиться лише у знятих до війни епізодах

Вокальне шоу "Голос країни-12", показ якого був перерваний через повномасштабне вторгнення РФ в Україну, повертається на екрани. Зняті до війни випуски наразі покажуть на телеканалі ТЕТ. У них глядачі побачать ще повний суддівський склад, а нові епізоди вийдуть вже без Святослава Вакарчука – музикант відмовився від дозйомок у проекті.

Про це лідер гурту "Океан Ельзи" заявив на своїй facebook-сторінці. Артист підтримав рішення організаторів продовжити показ шоу, проте зніматись у нових випусках відмовився. Вакарчук заявив, що зараз для нього у пріоритеті – підтримувати бійців ЗСУ на фронті та допомагати Україні, збираючи кошти на благодійних концертах.

Фото: facebook.com/sviatoslav.vakarchuk

"Ті, зняті взимку програми, так і не вийшли в ефір у лютому, березні з очевидних причин. Наразі продакшн "Голосу країни" прийняв рішення показати відзняті до повномасштабного вторгнення Росії епізоди, додавши щось актуальне, бо життя у січні 2022 та вересні 2022 - різні всесвіти", - зазначив Святослав.

"Розумію рішення команди проєкту вийти в ефір, але мене у дозйомках не буде (покажуть лише у "старих", січневих кадрах). Моє завдання зараз - підтримувати бійців на фронті, на Сході та Півдні, допомогати Україні у благодійному турі ОЕ #HelpforUkrainetour. Кожен сьогодні має наближати перемогу найбільш ефективним способом", - наголосив музикант.

Нагадаємо, показ 12-го сезону шоу "Голос країни" перервався на 5 епізоді. Судді вокального проекту Оля Полякова, Надя Дорофєєва, Потап та Святослав Вакарчук поповнили свої команди декількома талановитими учасниками. Хто ще потрапить до команди зіркових тренерів – глядачі дізнаються вже з 2 жовтня. Традиційно шоу виходитиме в неділю о 21:00.

Святослав Вакарчук із перших днів повномасштабного вторгнення РФ піднімає бойовий дух українських захисників своєю творчістю. Лідер гурту "Океан Ельзи" відвідує наших бійців у гарячих точках та дає міні-концерти на передовій. Також зі своїм колективом музикант їздить благодійними турами заради допомоги ЗСУ.

Фото: facebook.com/sviatoslav.vakarchuk

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото