Лайм

В Україну повернувся вже давно. Потап розповів, де знаходиться і чим допомагав ЗСУ

Артист збирається підтримувати країну "в культурному плані"

Потап, якого в мережі неодноразово критикували за відсутність в Україні під час війни, "давно" повернувся додому. Про це продюсер та виконавець розповів в ефірі "Сніданку з 1+1".

"Мене давно не було в ефірі, але я весь час працював. Довгий час був за кордоном, давав концерти від Польщі до Латинської Америки. Ми з Настею як сім'я волонтерів зробили дуже багато, - заявив він. - Ще кілька тижнів тому сума, яку ми зібрали, була 75 млн. гривень, а зараз ця цифра наближається до позначки 100 млн."

Фото: https://www.instagram.com/realpotap/

За словами Потапа, вони з Каменських допомагали Україні концертами та гуманітаркою, а також надавали "військову допомогу". Артист не став вдаватися до подробиць, що було закуплено для армії, але заявив, що "настав час підтримувати країну в культурному плані".

Так, Потап братиме участь у зйомках шоу "Голос країни-12" як тренер. Нагадаємо, що Святослав Вакарчук відмовився зніматися в проекті та заявив, що для нього у пріоритеті - підтримувати бійців ЗСУ на фронті та збирати кошти на благодійних концертах.

Також Потап розповів, що більше не писатиме пісні російською мовою, але якщо на концертах його попросять заспівати щось із старого репертуару, відмовлятися не буде.

"Я викреслив зі своїх пісень російську мову. Мої нові пісні будуть писатися виключно українською, іспанською чи англійською мовами. Якщо люди попросять, то на концертах я можу заспівати щось із того, що було написано до війни, але в нових піснях ніякої російської мови", - заявив він.

Найновіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували