Лайм

Приїдьте, підтримайте. Даніель Салем звернувся до Потапа та Дорна за кордоном

Український шоумен розчарований у колегах-чоловіках

Телеведучий, шоумен, а нині ще й боєць ЗСУ, Даніель Салем розкритикував українських колег-чоловіків, які під час війни воліють залишатися за кордоном. Він вважає, що їхні виступи на передовій зараз набагато потрібніші, ніж у Європі чи США.

В інтерв'ю ЖВЛ захисник країни заявив, що розчарований у кількох артистах, які з першого дня російського вторгнення перебувають за межами України та не надто поспішають додому. Серед них - Потап та Іван Дорн.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Вони можуть робити більше тут, ніж там. Ми маємо культурний десант, який зробив Коля Сєрга, і ти можеш приїхати до нас і бути там з людьми, які на передовій. Їм потрібна твоя допомога більше, ніж там десь в Іспанії чи Америці", - вважає шоумен.

"Я дуже хочу, щоб така сильна людина як Потап повернулася, тому що вона може бути крутим трендсеттером. Повертайся! Я не кажу "беріть зброю", я кажу "приїжджайте, підтримайте". Ваня Дорн он катається Америкою. Приїжджай сюди!", - закликав Салем.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

При цьому Даніель дуже вдячний тим артистам, які підтримують бійців на фронті своєю творчістю, а також своїми піснями продовжують розповідати світові про жорстоку війну, яку розв'язала країна-окупант Росія.

"Для мене це приклад того, які круті ляпаси ми даємо русні. Вони навіть не могли уявити собі, які у нас сильні ляпаси", - каже він.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Після перемоги Даніель також планує зайнятися творчістю та побудувати кар'єру актора. Він мріє снятися у великому кіно, зокрема й у військовій картині. "Переможемо і ви 100% побачите мене на якомусь українському Оскарі", - каже телеведучий.

Мріє побачити Салема на великому екрані й Злата Огнєвіч. Нещодавно шоумен знявся в її новому кліпі "Лелека" і співачка побачила у ньому справжній талант. "Даніель, я мрію побачити тебе в кіно, ти створений для нього. Ідеальний партнер у кадрі, справжній актор", - написала артистка у "сторіз" та показала кадр із відео.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Однак для Салема наразі найголовніше - це відстояти Україну. "Для мене зараз ця робота - найкраща робота у світі. Стиснути зуби, стиснути наші кулачки і поборотися ще трохи. А потім ми попрацюємо, побудуємо нову країну і тільки потім, десь там у старості поплачемо. І то тільки від радості", - підсумував він.

Український телеведучий Даніель Салем - один із знаменитостей, які сьогодні служать у ЗСУ. В Instagram він часто показує свою небезпечну роботу. У червні шоумен отримав контузію та оглух на одне вухо. Наразі він проходить медичне обстеження, адже слух досі не відновився.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня