Лайм

Тотальна ненависть назавжди: Єфросиніна відповіла Собчак на звинувачення українців у нацизмі

Ведуча записала відеозвернення

Російська журналістка Ксенія Собчак назвала українців, які засудили рекламну кампанію бренду Zara із моделлю Наталією Водняновою, "нацистами". Крім того, напад РФ на нашу країну вона вирішила назвати не війною, як це є насправді, а лише "складною ситуацією".

"Ну, от не соромно? Що за нацизм взагалі? Причому, закидають організовано. Тобто, сидять люди у тяжкій ситуації, але їм, справді, здається, що головне, з чим треба поборотися, – щоб росіяни нічого не рекламували, не знімали фільми для Канн, не виїжджали з Росії і т.д? Це взагалі нацизм", - написала пропагандистка в Telegram.

Ксенія СобчакФото: Getty Images

На таку заяву росіянки емоційно відреагувала українська телеведуча Маша Єфросиніна. У Instagram вона оприлюднила відеозвернення до Собчак.

"Найбільше розчарування року серед так званих російських селебріті, Ксенія Анатоліївна Собчак, нарешті розкрилася тотально. У своєму Telegram-каналі назвала українців нацистами, нас людей, які, цитую, "переживуть важкі часи". Маю питання до Ксенії Анатоліївни Собчак. Ксеніє, як ми з вами назвемо тих людей, громадян Російської Федерації, які запитали до смерті, зламавши руки, ноги, зґвалтувавши і спалюючи живцем людей у Бучі, в Маріуполі, каструючи їх, убили майже 400 дітей України, сп*дивши всі унітази, праски та цеглини навіть у будинках наших громадян на окупованих територіях, зґвалтувавши наших жінок, старих, дітей, як ми їх назвемо? Люди, які влаштовують своє життя? Вам, напевно, невтямки, що такі існують", - висловилася зірка.

Знаменитість також згадала для прикладу Аллу Пугачову, яка у соціальних мережах попросила признати її "іноагентом".

"Ви, Ксеніє Анатоліївно, володарка вимпела за першістю в хайпожорстві, що ж ви так, бл**ь, за трендами не встигаєте? Новий тренд у нас - висловлюватися. Подивіться, навіть ті, хто мовчав, ті, хто нічого не говорили, нині просять, щоб їх визнали іногентами, бо розуміють, що це їхній "останній вагон. Навіть ваші сс*ні колеги пропагандисти прибрали зі свого наративу слова "денацифікація", ху*к і зникло воно. Чому ви так не слідкуєте за трендами, Ксеніє Анатоліївно? Вчіть нову лексику: ізоляція, покаяння, перемога України, тотальна ненависть українського народу до вас за мовчання та підтримку терору назавжди", - продовжила висловлюватися Єфросиніна.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Своє звернення ведуча підсумувала заявою, що підтримує рішення не скасовувати візи росіянами до європейських країн. Вона пояснила причину:

"Дуже хочеться, щоб на одному з пляжів, де ви любите відпочивати, в Італії, у Туреччині, у Франції, з вами поруч половичок розкинув якийсь солдатик, якому в нагороду за те, що він кастрував наших солдатів, ґвалтував наших жінок, вбивав наших дітей, путівку дали. Щоб він поряд з вами сидів і з вашим чудовим білявим хлопчиськом, якому в майбутньому, я сподіваюся буде соромно за свою матір".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil