Лайм

Я їй пояснював, чому вважаю її пропагандисткою: Анатоліч розповів про листування з Ксенією Собчак

"Це було нормальне культурне спілкування"

Український телеведучий Анатолій Анатоліч, який закликав не вірити "ліберальним" російським журналістам, нещодавно випустив відео про Ксенію Собчак. У ролику він заявив, що вважає помилкою те, що українська співачка Оля Полякова погодилася дати інтерв'ю Собчак.

Шоумен розповів, що після цього йому написала російська журналістка. "Ксенія Собчак пояснювала мені свою позицію, чому вона доносить так інформацію. Я їй у відповідь пояснював, чому вважаю її пропагандисткою. Отакий у нас був приблизно діалог. Можу сказати, що він нічим не закінчився", - сказав Анатоліч у програмі "Зірковий шлях".

Фото: Youtube

"Вона на мене не підписана в Instagram. Але уяви собі: я вночі лежу, відкриваю Instagram і в мене чотири голосових повідомлення від Ксенії Собчак. Я собі думаю: "Так, навіть я щось не готовий зараз слухати". Це було нормальне культурне спілкування. Ніхто нікого не ображав, але я все одно з тезами Ксенії Анатолівни не погодився. Вона не погодилась з якимись моїми тезами. Ми обговорювали випуск, який я зробив про неї, тому в нас була така після цього з нею дискусія. Зрозуміло, що після мого зауваження Ксенія Собчак не змінить стиль своєї журналістики. Вона буде робити так, як і робила. Але вона почула мене, а я почув її, хоч і не погодився з її позицією", - також висловився ведучий.

Фото: Getty Images

Раніше Анатолій Анатоліч заявляв, що російські медіа-діячі, які тримають нейтральну позицію щодо війни в Україні, як у випадку із Ксенією Собчак, насправді "на стороні зла". "Коли у лютому з'явилися новини про те, що Україна вирішила напасти на Донбас, і несподівано почала бомбити нещасних жителів, усі зрозуміли, що зараз буде жесть з боку Росії. Потім було визнання незалежності та війна. І так у всьому. І так завжди. Не вірте Собчак і тому подібним правдолюбам", - наголошував інтерв'юер.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil