Лайм

Олена Зеленська у Нью-Йорку презентувала свою благодійну Фундацію: фото нового образу

Перша леді України виглядала стильно та стримано

Під час візиту до Нью-Йорка Олена Зеленська відвідала Український музей та Меморіал 9/11, а також презентувала свою благодійну Фундацію. Її головна мета – допомогти життю перемогти. Тож в центрі уваги організації буде людина та її благополуччя.

Фото з презентації перша леді поділилася на своїй сторінці в Instagram. "Важливий день. Сподіваюся, не лише для мене, а й для України. Презентувала світу свою Фундацію. Фактично так офіційно втілилось усе те, що я робила з початку повномасштабного вторгнення, допомагаючи нашим людям вижити в нових умовах", - поділилася дружина президента.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)


"Наші лікарні бомбардували – ми вивозили дітей з онкохворобами до безпечних країн. Наші дорослі та діти втрачали й втрачають кінцівки – ми знаходимо для них найкраще протезування за кордоном. Наші жінки через постійний стрес почали народжувати передчасно – і ми завозимо для порятунку недоношених немовлят спеціальні інкубатори з безперебійним живленням. Але війна щодня додає нові квести. Я зрозуміла: щоб відповідати на них максимально швидко та ефективно, з мого боку потрібен цілий штаб порятунку. Ним і стане моя Фундація", - розповіла про свою ініціативу Олена Зеленська.

Перша леді розповіла, що Фундація працюватиме за трьома основними напрямками: гуманітарна допомога, медицина та освіта.

"Наше завдання - допомогти життю перемогти. А для цього потрібні лікарні, потрібні школи, робочі місця й можливості. Тож сьогодні у Нью-Йорку, де на 77-му сесію Генасамблеї ООН зібралися політичні та бізнес-лідери світу і де відбулась презентація моєї Фундації, я запросила світових діячів долучатися до відновлення України", - написала дружина Зеленського.

Для нового публічного виходу перша леді України одягла стильний та стриманий образ - чорний костюм, що складається зі штанів та асиметричного жакета. З аксесуарів Зеленська обрала золотисту брошку та акуратні сережки. Дружина президента зробила лаконічну зачіску, підібравши волосся в пучок.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil