Лайм

Дружина Бєднякова показала зустріч дочки з татом після довгої розлуки: відео до сліз

"Дуже хочу, щоб кожна родина зняла таке відео"

Сім'я Андрія Бєднякова нині перебуває у США, куди виїхала через російське вторгнення в Україну. Днями донька телеведучого відзначала день народження й зірковий тато вирішив зробити їй сюрприз. Перед поїздкою до Нью-Йорка на презентацію Фундації Олени Зеленської ведучий заїхав побачити та обійняти кохану іменинницю.

Відео зустрічі тата з дочкою у своєму Instagram опублікувала дружина Бєднякова Настя Коротка. На кадрах видно, що телеведучий влаштував для 7-річної Ксенії справжній квест, фінал якого розчулить кожного. Акторка зізналася, що хоче, щоб кожна сім'я зняла таке ж відео.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від nastyakorotkaya (@nastyakorotkaya)


"Найголовніший подарунок для Ксенії, це був тато. Так, всього на кілька годин, потім Андрію треба було летіти до Нью-Йорка вести благодійний захід, а потім одразу в Україну, але це був найкращий подарунок. Ксенія сказала, що тато краще навіть триповерхової хатинки для ляльок", – написала Анастасія.

Після перегляду ролика ніхто не зміг стримати сліз. "Реву", - написала Юлія Саніна, солістка гурту The Hardkiss. "Ви, що мені потоп наробили", - прокоментувала ролик Даша Астаф'єва.

"Та ну вас…плачу разом з вами від щастя та емоцій", "Плачу, як щемить серце від таких зустрічей", "Ридаю, скільки сімей роз'єднала війна. Щастя вашій родині", "Плакала разом з Ксенією", "До сліз довели! Нехай усі діти дочекаються своїх татусів", "Яка чарівна зустріч. Раділа і плакала одночасно!", - пишуть шанувальники зіркової сім'ї.

Фото: instagram.com/biedniakov

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті