Лайм

Я сказав, щоб не поверталися: Андрій Бєдняков розповів, де живуть його дружина з дочкою

Шоумен поділився подробицями про свою родину

Український ведучий Андрій Бєдняков, який невдовзі вдруге стане батьком, розповів, де зараз живуть його дружина та 6-річна донька. Він поділився, що рідні у період війни в Україні перебувають в США, і поки що він просить їх не повертатися додому.

В програмі "Ходять чутки" шоумен пояснив своє рішення. Він вважає, що якщо людина має можливість зробити так, щоб її дитина не чула сирен, то потрібно нею скористатися: "Вони зараз в Америці. Я сказав, щоб вони поки не поверталися. Якщо є варіант і кошти для того, щоб твоя дитина була за кордоном і не чула цих сирен, то я як батько хочу, щоб вона залишалася там".

Фото: instagram.com/biedniakov

"Вони приїжджали до мене сюди, вони були тут два тижні. Ксенія [донька] ще залишалась зі мною, тому що вона хотіла там ще походити до школи. Вже на той момент почали якось там пускати дітей, збиралось по 3-5 людей з її класу. Вони сиділи в бомбосховищах, але вона це хотіла, вона хотіла побачити друзів. Вона залишалась зі мною, але потім я її відвіз", - також розповів Бєдняков.

Фото: instagram.com/nastyakorotkaya

Знаменитість поділився, як пояснює 6-річній доньці події, що відбуваються сьогодні в нашій країні:

"Ми з нею розмовляли на цю тему. Вона знає, хто на нас напав і знає, що Україна переможе. Вона постійно питає, коли ми поїдемо до Маріуполя. Питає: "Ці люди, що прийшли, вони там надовго?". Я їй пояснюю все як є. У нас немає якось гри чи аналогій. Вона доросла дитина, вона має це розуміти".

Фото: instagram.com/nastyakorotkaya

Крім того, зірка телеекранів зізнався, що з поява дитини в його житті зробила його більш вразливішим:

"Я навіть почав боятись літати. Хоча я ніколи не боявся літати. Коли з’явилася Ксенія, я розумію, що я несу за неї відповідальність. Ми намагаємося не суворо її виховувати. Ми навіть не кричимо на неї або ж якщо і робимо це, то вкрай рідко. Вона дуже розумна та слухняна дівчинка".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня