Лайм

Анатолія Анатоліча пограбували в Парижі: ведучий залишився без карток і дорогого гаманця

Злодії "обробили" українського шоумена у метро

Анатолій Анатоліч приїхав до Парижа, щоб у свій день народження 26 вересня відвідати дружину Юлу та трьох дітей – 11-річну Алісу, 9-річну Лолу та однорічного сина Ніла. У столиці Франції українського ведучого пограбували, про що він розповів у Instagram.

За словами шоумена, у метро у нього витягли гаманець із грошима, картками та правами, які тепер доведеться відновлювати через "Дію".

Фото: https://www.instagram.com/anatoliyanatolich/

"Вирішив зробити сюрприз, приїхати на свій день народження до своїх дітей буквально на 5 днів, і в мене в метро вкрали гаманець. У гаманці були картки, мої права, і сам гаманець дуже цінний", - повідомив Анатоліч.

Інцидент стався, коли він спустився до метро, щоб купити квиток. Злодії спрацювали так швидко, що ведучий нічого не встиг помітити.

"Я спустився в метро, щоб купити квиток. У метро не можна сплатити за допомогою Google Pay або Apple Pay, як у нас. У Парижі все дуже допотопно. Потрібно вставити картку, ввести пін-код. Людей було дуже багато, популярна станція метро. Я вставив картку, ввів пін-код, і вже хвилин через 7 на телефон надійшло повідомлення, що зняли з моєї картки 260 євро. Я швидко заблокував карту. Було ще кілька спроб, але не змогли вже зняти", - розповів шоумен. - Мабуть, коли я вставляв картку, хтось помітив цей пін-код, бо без нього гроші не знімеш. Запам'ятали, вкрали у мене гаманець і зняли ці кошти".

Фото: https://www.instagram.com/anatoliyanatolich/

Після пограбування Анатолій Анатоліч вирушив у поліцію та написав заяву. Він із полегшенням констатував, що зловмисники не змогли вкрасти з рюкзака планшет, ноутбук, готівку та паспорт.

Фото: https://www.instagram.com/anatoliyanatolich/

"Були сподівання, що ці злодюжки побачать на правах напис Ukraine, і з солідарності з нашим народом повернуть мені гаманець, але ні. Намагалися знімати з усіх карток скільки можна, але вже все було заблоковано, - пише ведучий. - Шкода гаманець, який я купив у Ріо в Montblanc. Так, були часи, коли я гуляв Ріо і купував непотрібні дорогі речі, і так, зараз все по-іншому, і я трохи інший. Але щасливий через те, що мої діти в безпеці. Щасливий, що мене в більшості оточують чудові люди. А непотрібні дорогі покупки вже ніколи не зроблять мене щасливим. Неважливо, коли це зрозумів, головне, що зрозумів.Тому я не засмучуюсь через вкрадений гаманець, хоча звичайно краще б ці гроші на ЗСУ. Але і на ЗСУ знайдемо".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"