Лайм

В Україні допомагає ЗСУ: Слава Камінська розповіла про свого коханого

Співачка щаслива у нових стосунках

Після розлучення з пластичним хірургом Едгаром Камінським Слава Камінська рідко говорить про особисте життя. Відомо, що перед початком вторгнення РФ співачка пережила болючий розрив з бойфрендом, якого так і не представила публіці. Проте невдовзі екс-солістка "НеАнгелів" знову стала щасливою.

Про нового обранця виконавиця розповіла на особистій сторінці в Instagram. До подробиць вона вдаватися не стала, лише сказала, що її кохана людина нині знаходиться в Україні та допомагає нашим бійцям. Сама Слава з двома дітьми тимчасово живе в Нідерландах, куди виїхала на початку повномасштабної війни.

Фото: instagram.com/babaslavka

"Я, як і всі "щасливі дружини та мами трьох дітей" (про це ми поговоримо пізніше) також хочу повернутися додому до свого коханого, який зараз в Україні допомагає ЗСУ наблизити нашу перемогу", - написала Камінська у новому дописі та показала кадри з презентації свого кліпу на пісню "Додому".

"Все вже настільки Україна, що навіть в Нідерландах нам вдалося зібрати повний Український дім на презентації кліпу "Додому", - поділилася співачка.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від SLAVA KAMINSKA (@babaslavka)


Слава Камінська та Едгар Камінський прожили у шлюбі 5 років. За цей час співачка народила двох дітей: сина Леона та дочку Лауру. Після розлучення в 2019 році колишнє подружжя довго конфліктували, але згодом змогли вибудувати теплі стосунки. Пластичний хірург був другим чоловіком екс-солістки гурту "НеАнгели".

Фото: instagram.com/babaslavka

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита