Лайм

Так вони "люблять" українців: Слава Камінська знову поскаржилася на життя в Європі

Сім'ю співачки позбавили безкоштовного житла

Слава Камінська поїхала від війни в Україні до Нідерландів, де живе разом із мамою та двома дітьми. Співачка оформила у країні тимчасовий захист, але регулярно розповідає про проблеми, з якими стикається у Європі.

Раніше Камінська скаржилася на те, що змушена жити із сім'єю у маленькому готельному номері – спеціальному центрі для біженців, де крім даху над головою їм надавали безкоштовне триразове харчування. Потім співачка зняла у Роттердамі квартиру більшого розміру, але після цього її сім'ю позбавили соціального житла.

Артистка не заглиблювалася в подробиці конфлікту, але в Instagram жорстко висловилася про ставлення до українських біженців. "Європа? Та ну в дупу", - написала екс-учасниця гурту "НеАнгели".

Фото: https://www.instagram.com/slava_kaminska/

"Я зняла квартиру в Роттердамі. Мама моя прописана досі там, де ми жили. Її звідти вигнали. Ось так люблять українців. Я трохи в шоці. Всі ми: "Європа за нас". Що за нас? Ніхто не за нас, хлопці, - розповіла вона в Instagram-історіях. - Я переїхала до Роттердама, ми зняли квартиру за купу грошей. Але тут ми залишилися начебто прописані - мама і діти. Я приїжджаю туди, де ми прописані, а там живе якась повія!"

"Знаєте, з нашою поведінкою нам буде гірше, ніж арабам. Тому що те, як ми поводимося - це огидно. Я сьогодні теж лаялася. Якщо що, я як араб", - додала вона.

Фото: https://www.instagram.com/slava_kaminska/

У коментарях до публікації люди нагадали Камінській про вдячність, яку варто було б висловити Європі за допомогу біженцям.

"Будьте вдячні та ввічливі, бо дуже неприємно на таке дивитися", - пишуть користувачі мережі.

"Ми теж у Нідерландах. У таборі, нас зареєстрували, дали bsn номер, їжу привозить кейтеринг, щотижня приходять роботодавці та працевлаштовують. Люди отримують чистими на руки 1200-1500 євро. Діти ходять до школи, життя тече своєю чергою. Ні разу за весь час я не бачила і не чула жодної дискримінації у бік українців, лише співчуття та допомогу".

"Слава, не гарно говорити В ДУПУ країні, яка так багато допомогла українцям! Ви собі можете винаймати житло, а деякі бігли у гумових шльопках із раші (попередньо вивезені з Маріуполя) через Литву чи Естонію. Тому ваші висловлювання звучать дуже некрасиво".

"Без контексту складно щось сказати. Просто так не можуть вигнати. Прописка - це поки ви там живете. Ну і по окремим особам/ситуаціям не варто судити всю країну і континент. Європа багато зробила нам хорошого. Багато українців поводяться, м'яко кажучи, некрасиво... Ось вони й судять по тим, хто "помітніший". Та навіть самі українці між собою поводяться дивно і дорікають одне одному, чого вже говорити про чужих нам людей. Тут і свої селити нікуди, країна розміром із Київську область та населенням у половину України".

"Потрібно повертатися додому та працювати на економіку, допомагати, як інші артисти роблять, а не сидіти по барах, відосики ставити і бути ще незадоволеною".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків