Лайм

Зовсім не змінилася: Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому

Шанувальники та колеги засипали ведучу компліментами

Українська телеведуча Марічка Падалко 28 вересня святкує професійний ювійлей – рівно 20 років, як вона почала працювати на каналі 1+1. На честь особливої нагоди зірка поділилася архівним кадром та показала, як виглядала на початку своєї кар'єри.

"2002 vs 2022 20 років на каналі 1+1. Дякую всім, хто поруч, і тим, хто по той бік екрану. Переможемо!" – написала Падалко у Instagram, оприлюднивши знімки.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

У коментарях під публікацією шанувальники та колеги зазначили, що Марічка за ці 20 років практично не змінилась, навіть посмішка та блиск в очах залишились такими ж.

"Зовсім не змінилась! Стала тільки кращою!" – написав Юрій Горбунов.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Фанати ведучої додали, що змінилася лише зачіска. Також дехто похвалив знаменитість за те, що вона не стала вдаватися до різноманітних процедур краси, натомість демонструє свою природню красу, якій непідвладний навіть час.

"Змінилася лише зачіска. Усмішка та погляд залишились такими ж", "Марічко, виглядаєте навіть краще, ніж раніше!", "Як же круто виглядає природня краса, добре що не вкололи губи, не натягнули повіки і тд. Це такий приклад класний для інших!", "Ви зовсім не змінилися. Враження, що різниця між фото 1-2 роки", "Які щирі очі - тоді і зараз!", "Час летить, а Ви незмінні", "Дуже гарна! Час пройшов повз вас. Змінилась тільки зачіска", "Блиск в очах і посмішка зараз, як і 20 років назад. Просто супер!" – висловилися з цього приводу користувачі мережі.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

Нагадаємо, за освітою Марічка Падалко лінгвіст. У 1998 році вона закінчила Київський лінгвістичний університет за спеціальністю англійська та німецька мови.

Будучи студенткою, за програмою обміну Уряду США (Freedom Support Act) встигла повчитися на факультеті журналістики Університету штату Флорида. Там у місцевій газеті й отримала свій перший журналістський досвід. У 1999 році провела кілька місяців стажування в Українській службі BBC у Лондоні. У жовтні 1999 року вперше потрапила на телебачення.

Фото: instagram.com/marichkapadalko

На канал 1+1 прийшла працювати у 2002 році. Спершу вона вела спортивні новини "Проспорт", а у 2006 році стала ведучою "ТСН". Також вела ранкове шоу "Сніданок з 1+1" у 2009-2010 роках. Пізніше була ведучою рубрики "Матусин щоденник" у цій передачі. Вела програму "Марічкин кінозал", у якій розповідала дітям про мультфільми.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також