Лайм

Співачка Лоліта поскаржилася на паніку в РФ і назвала себе військовозобов’язаною

Виконавиця записала відеозвернення

Лоліта Мілявська, яка народилася в Мукачеві на Закарпатті, прокоментувала часткову мобілізацію в Росії. Артистка заявила, що продовжить підтримувати росіян "у скрутну хвилину" своєю творчістю, оскільки вважає себе "військовозобов'язаною у цьому випадку".

Пропагандистка зазначила, що не буде скасовувати концерти в РФ, адже, за її словами, такі заходи допомагають громадянам боротися з панікою, яка після оголошення мобілізації лише посилилася. Відповідне відеозвернення співачка оприлюднила у соціальних мережах.

"Я не скасую жодного концерту, якщо на те не буде державної волі... Тому в такому випадку, вибачте, я вважаю себе військовозобов'язаною. І я зобов'язана виконувати ту роботу, яку не роблять психотерапевти... Те, що я спостерігаю, – це божевілля, божевілля у вигляді паніки. Саме паніка – найгірший порадник у будь-які часи. Паніка руйнує психіку", – сказала Лоліта у своєму зверненні до росіян.

Уродженка України, яка багато років живе та будує кар'єру у країні-агресорці РФ, продовжує і далі мовчки спостерігати за тим, як її Батьківщину окуповують та нищать вороги. Виконавиця не посоромилася сказати, що "Росія має майбутнє", однак для цього громададянам країни-терористки не слід панікувати.

"Кожен концерт дає бажання жити, напевно, протягом чотирьох-п'яти днів. А це вже дуже багато. Це важливо для ухвалення рішень. Я та людина, яка завжди думає про майбутнє. І я впевнена, що воно у нас буде. Ненавиджу паніку", – зробила цинічну заяву зірка російської сцени.

Фото: instagram.com/my_soul_lolita

Нагадаємо, Лоліта є фігураткою центру "Миротворець" через свідоме порушення державного кордону України під час поїздок до окупованого Криму та Донбасу.

Раніше артистка неодноразово висловлювалася на підтримку приєднання Криму до Росії, зазначивши, що не бачить у ситуації тиску із боку РФ і засуджує антиросійські санкції ЄС. В 2014 році назвала Володимира Путіна "генієм", а Барака Обаму - "ідіотом" та "дебілом". Критично відгукувалася про Олексія Навального та діяльність російської опозиції в цілому.

До березня 2022 року мати співачки та донька Єва залишалися у Києві.

  • Тим часом ще один пропагандист Антон Шагін, зірка фільму "Стиляги", побажав перемоги брату, який долучився до окупантів з армії РФ. Актор-путініст гаряче підтримав рішення родича.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля