Лайм

Зірка фільму "Стиляги" Антон Шагін побажав перемоги брату, який долучився до окупантів з армії РФ

Родич актора захотів убивати українців

Рідний брат Антона Шагіна, який зіграв головну роль у фільмі "Стиляги" (2008), добровільно відгукнувся на мобілізацію в Росії. Актор-путініст гаряче підтримав рішення родича приєднатися до лав окупантів та вбивць.

Антон Шагін Фото: Wikipedia

"Мій рідний брат Костянтин Шагін записався на службу без повістки. І сьогодні вже вирушає добровольцем, спочатку до тренувального табору, а потім на Донбас, - написав поплічник війни у своєму Telegram-каналі. - Це рішення він ухвалив усвідомлено і до оголошення про мобілізацію. Пишаюся тобою, брате! Повертайся живим! Так переможемо!"

Шагін опублікував фото брата, і тепер, якщо тому пощастить потрапити в полон ЗСУ, захисники України навряд повірять розповідям про "примушення добрих росіян до війни".

Костянтин Шагін Фото: t.me/AntonShagin

Антон Шагін неодноразово висловлювався на підтримку війни в Україні, через що у 2014 році припинилася його дружба з українським музикантом Андрієм Хливнюком. Зараз Хливюк захищає країну на передовій, а Шагін розповідає про те, як його співвітчизники "воюють з нацистами заради майбутнього дітей".

  • Раніше актор-путініст Сергій Пускепаліс, який їздив в окупований Донбас і допомагав окупантам, на смерть розбився в ДТП.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil