Лайм

Пропаганда сильна: Ксенія Мішина розповіла про життя батьків в окупованому Криму

Акторка народилася та виросла у Севастополі

Українська акторка Ксенія Мішина родом із Севастополя, який із 2014 року окупований Росією. В анексованому Криму у знаменитості залишилися батьки та друзі. Зірка "Кріпосної" чекає, коли Україна поверне півострів, щоб вільно їздити у рідні краї.

"Крим - це моя рідна земля, вона має бути українською. Я хочу нормально їздити до батьків, сісти в поїзд чи літак. Це наша українська земля", - сказала Ксенія в YouTube-проекті "Гончарова Подкаст".

Ксенія Мішина в Криму Фото: instagram.com/misha.k.ua

10-річний син акторки Платон теж сумує за бабусю та дідусем і постійно питає, коли вони зможуть до них поїхати. "Вчора ми сиділи, і він сказав: "Мам, я так хочу до Севастополя, до бабусі. Так хочу". Я йому сказала: "Я теж хочу". І він розуміє. Що я можу йому сказати? Ми не можемо зараз туди поїхати, чекаємо", - додала Мішина.

Батьки акторки нічого не чекають, а "просто живуть там". Ксенія часто спілкується з мамою й татом, оскільки для неї це дуже важливо. Листування з дочкою батьки не видаляють, а ось її друзі постійно підчищають повідомлення.

Ксенія Мішина з мамою, сином та екс-коханим Олександром Еллертом Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Деякі мої друзі, які там досі живуть, кажуть, що ми переписуємося і вони одразу видаляють листування, тому що можуть прочитати. Це є", - сказала Мішина.

На запитання, чому її ровесники не виїхали з Криму, акторка відповідати не стала, оскільки це їхні "особисті моменти".

"Однак більша частина молоді за Україну, але залишається там. У Криму багато українців і з якихось суб'єктивних причин мають бути там. Це складне питання. Я знаю, що якщо буде референдум, вони проголосують за Україну", - впевнена зірка.

При цьому люди, які не вчать історію,піддалися російській пропаганді, яка там дуже сильна.

"Пропаганда там сильна, утриматися складно. Люди, які не вивчають історію, не вміють аналізувати, не цікавляться, звичайні люди... Сперечатись на цю тему немає сенсу. У мене все одно пріоритет – мої батьки. Навіть якщо зараз така складна ситуація, то я це приймаю", - додала Мішина.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші