Лайм

Корольова відхрестилася від підтримки України після скандалу з синьо-жовтим сценічним костюмом

Киянка заявила, що її вбрання "ніколи не асоціювалося з політикою"

Уродженка України співачка Наташа Корольова, яка мовчить про війну в рідній країні та продовжує давати концерти в країні-агресорці, опинилася в центрі скандалу через своє вбрання. На одному з виступів у Москві артистка-зрадниця вийшла на сцену у синій сукні. Під час однієї з її пісень танцюристи почали махати жовтими стрічками, утворивши таким чином поєднання кольорів українського прапора.

У мережі росіяни розкритикували виконавицю за подібний жест. "На історичну батьківщину, нехай там кольори виставляє. Думає, люди не зрозуміли натяку. Перебуваючи в Росії, показує зневагу до країни", – висловилися вони.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Наташа Королева Fan Zone (@koroleva__ru)

Після цього Корольова поспішила виправдатися перед громадянами країни-агресорки. Вона заявила виданню Informing, що її сценічний костюм "ніколи не асоціювався з політикою". Про війну в Україні співачка вкотре промовчала.

"Розпалюють ворожість на рівному місці. Ситуацію висмоктують з пальця, що загострює і без того складну ситуацію. У мене виникло питання: "навіщо?". Багато років у мене пісня про жовті тюльпани, її знають усі. У фінальному номері мої хлопці виходять з атрибутикою. Це не прапор якоїсь країни, це полотно для шоу. Воно навіть не жовте, а зелене. Ну ні, всі прив'язують прапори", – не посоромилася зазначити співачка.

На наступних концертах, один з яких у Корольової запланований у Петербурзі, артистка планує з'явитися у такому ж сценічному костюмі. Вона наголосила, що не планує змінювати вбрання та номер, адже в них немає ніяких "політичних натяків". "Вони не жовті, а зелені, і світяться. Цей номер багато років існує і не асоціювався ніколи з політикою", – заявила українка, яка вже багато років живе та будує кар'єру в РФ.

Фото: instagram.com/koroleva__ru

Тим часом Людмила Поривай, мама Наташі Корольової, на концерті у Ірини Білик зізналася, що переживає за Україну. Жінка прийшла на захід у жовтій сукні та пов'язаною на шиї синьою хусткою.

"Я дуже переживаю. У мене всі рідні - моя сестричка, мої онуки, мої племінники - в Україні. Я серцем і душею з ними завжди - щодня, кожної секунди. І я сьогодні така рада, така вдячна, що ви всі прийшли подивитися на наших зірок, які віддають своє серце, душу, співають стільки років і вірні нашій мамі Україні. Слава Україні", - сказала Поривай зі сцени.

Людмила Поривай і Наташа КорольоваФото: instagram.com/mama_luda_star

  • Крім того, Білик запросила зі сцени сказала, що думає про зятя Поривай Тарзана, який відкрито підтримує "спецоперацію" Путіна та геноцид українського народу. "Ви чарівні, незважаючи на те, що ваш зять виявився г*вном", - звернулася співачка до Людмили. Відео яскравого моменту дивіться тут.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію