Лайм

Я засмучена: Джамала покинула польські "Танці з зірками" через найменшу кількість балів

Зірка подякувала усім за підтримку та закликала не забувати про війну в Україні

Українська співачка Джамала, яка була учасницею польських "Танців з зірками", покинула проект у шостому ефірі. За результатами суддівського голосування артистка та її партнер Яцек Єшке опинилися на передостанньому місці в турнірній таблиці, отримавши за танець 30 балів із 40 можливих.

Пара станцювала румбу під пісню "She's Like a Wind". Від суддів Джамала та Яцек отримали 30 балів, а глядацьких голосів для того, щоб залишитися, виявилося замало. Про це повідомляється на офіційній сторінці шоу в Instagram. "Сьогодні Джамала та Яцек прощаються з програмою. Дякуємо за все", – прокоментували ведучі.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Taniec z Gwiazdami (@tanieczgwiazdami)

"Перш за все я хочу подякувати всім нашим шанувальникам за ваші голоси – з Польщі, України. Без вас ми не могли б усміхатися, не могли б бути на цьому дивовижному шоу. Дякую величезне за це. Звісно, я зараз засмучена, тому що в нас була місія, ми збирали донати для дітей з України. Але я вас благаю: не припиняйте говорити про війну в Україні, не припиняйте підтримувати Україну, не припиняйте допомагати Україні. Дякую", - висловилася Джамала після вильоту.

Сама виконавиця ще до виходу з шоу говорила, що хворіла весь тиждень перед ефіром, тому підготовка і сам виступ стали для неї справжнім випробуванням. "Такий непростий танець прийшов до мене в комплекті із застудою. Ну нічого, гартуємося і віримо в краще", – розповідала своїм підписникам у Instagram знаменитість.

Партнер артистки по шоу Яцек Єшке - досвідчений танцюрист, який уже перемагав у польських "Танцях". Джамала раніше ділилася, що вони порозумілися з перших хвилин спілкування:

"Яцек - дуже свідома людина, якій не потрібно зайвий раз щось пояснювати. Він добре розуміє, що ми повинні нести в цьому шоу і чому це важливо. І ми обоє розуміємо, що буде непросто, адже наша пара сильно відрізняється від загальної атмосфери такого проекту, - розповіла співачка про свого партнера. - Хочеться передати емоції українців танцями не менш сильно, ніж піснями. І гадаю, кращого партнера, ніж Яцек, для цього важко уявити".

Джамала та Яцик ЄшкеФото: instagram.com/jamalajaaa

Нагадаємо, фонд польського телеканалу Polsat, який випускає Taniec z Gwiazdami, запустив спеціальний рахунок для фінансової підтримки українських дітей. У зв'язку з цим участь Джамали у проекті допомогла зібрати більше коштів.

"Із кожним кроком чи танцювальним па відчуваю величезну відповідальність. З одного боку – перші благодійні збори в історії "Танців". З іншого – почуття, ніби я знову представляю цілу країну на міжнародному конкурсі. Але тепер це абсолютно інше мистецтво, та що там – інша професія", – розповідала зірка про свої емоції перед початком танцювальної програми.

  • Окрім участі у польських "Танцях з зірками", Джамала встигала взяти участь у низці інших заходів, що спрямовані на підтримку України. Так, артистка дала концерт у незвичайному місці. Вона приїхала до Іматри - маленького фінського містечка, що розташоване за 7 кілометрів від держави-терориста РФ.
  • Також Джамала поділилася емоціями від виступу на фестивалі "Гластонбері" у Британії. Заспівати на одному з найбільших культурних заходів літа - мрія кожного музиканта, і цього року вона здійснилася у співачки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ