Лайм

Є шанс на повернення кохання. Слава Дьомін натякнув на примирення з колишньою дружиною

Ведучий розповів, які в нього зараз стосунки з колишньою коханою

Український ведучий Слава Дьомін, який нещодавно розкрив подробиці складних стосунків із мамою, заговорив про повернення до колишньої дружини Ксенії Міщенко. У соціальних мережах він опублікував спільне фото з екс-обраницею та залишив до нього інтригуючий підпис.

У своєму блозі в Instagram знаменитість натякнув, що після розлучення їм з Ксенією вдалося зберегти хороші взаємини заради сина. Він уточнив, що якщо ще й постаратися обом, то, можливо, навіть вдасться відродити кохання.

Фото: instagram.com/slavademin_official

"Стосунки з колишніми мають бути такими, щоб вам було не соромно перед спільними дітьми. Саме такі у нас стосунки з Ксю! Ми вважаємо, що від того, що сталось зі стосунками батьків, не має страждати дитина. А ще завжди є шанс на повернення кохання. Головне над цим попрацювати і, можливо, з'явится шанс. Якщо це вам справді потрібно", - написав Дьомін.

Шанувальники та колеги зрозуміли слова зірки буквально, тому почали у коментарях вітати пару з примиренням. Дехто навіть зазначив, що зараз вдалий час для того, щоб знову зійтися, тому не слід упускати такий шанс.

Слава Дьомін із синомФото: instagram.com/slavademin_official

Нагадаємо, Слава та Ксенія прожили разом у шлюбі 13 років. Однак у січні 2021 року здивували громадськість новиною, що вони розстаються. За словами Дьоміна, їхній шлюб з Міщенко зруйнував побут. "Переїжджали до нової квартири, нас захопив дуже сильно ремонт. Ми всі сили, всі думки давали туди. Залишився трикутник: я - малий, Оксана - малий. Не було я і Оксана. Ставишся до другої половинки по-дружньому, але немає в тебе цієї романтичної тяги", - говорив Дьомін. Пара разом виховує спільного сина Влада.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування