Лайм

Ніколас Кейдж втретє став татом: молода дружина актора народила доньку

У сім'ї зірки Голлівуду поповнення

Ніколас Кейдж і Ріко Шибата, з якою актор одружився минулого року, стали батьками - у подружжя народилася дівчинка. Новонароджена дитина стала вже третьою для 58-річного американського актора і первістком для 27-річної японської художниці.

Як повідомляє Рeople, спільна дитина пари з'явилася на світ 7 вересня у Лос-Анджелесі. "Ніколас і Ріко раді оголосити про народження доньки. Мати та дочка почуваються добре", - сказав виданню представник подружжя.

Фото: Getty Images

Кейдж має двох синів від попередніх шлюбів: 31-річного Вестона і 16-річного Кал-Ела. Про те, що зірка Голлівуду стане багатодітним батьком, було оголошено в січні. Через три місяці актор поділився, що вони з дружиною чекають на дівчинку.

Ніколас не приховував, що неймовірно радий тому, що знову стане татом. "Мої хлопчики виросли, і я скучив за походами в магазин іграшок. Я скучив за співом колискових і гойданням в кріслі-гойдалці. Я з нетерпінням чекаю на можливість повернутися до цього", - говорив він Access Hollywood.

Ніколас та Ріко познайомилися в Японії у 2019 році і з того часу не розлучаються. У лютому 2021-го пара зіграла таємне весілля. Для зірки кіно шлюб із японкою став п'ятим, тоді як його молода обраниця під вінець пішла вперше.

Раніше Кейдж був одружений з Патрицією Аркетт (1995-2001), Лізою Марі Преслі (2002-2004) та Еліс Кім (2004-2016). Четвертий шлюб актора з Ерікою Койке тривав лише чотири дні у 2019 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil