Лайм

Вакарчук заспівав "Місто Марії" на пішохідному мосту і надихнув українців: відео

Український музикант продовжує підтримувати свій народ

Після масованого обстрілу Києва 10 жовтня Святослав Вакарчук заспівав на вцілілому пішохідному мосту. Лідер гурту "Океан Ельзи" символічно виконав пісню "Місто Марії", присвячену захисникам Маріуполя.

"Цей міст вистояв чергову рашистку атаку, як вистояла і вистоить завжди Україна! Я десь прочитав, що конструкції на цьому мосту виготовлені зі сталі, яка виготовлялася на знаменитому заводі "Азовсталь". Тож, дуже доречно завжди звучатиме тут ця пісня", – сказав перед виступом музикант.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Вакарчук також згадав, як 22 лютого, за два дні до російського повномасштабного вторгнення, він із гуртом "Океан Ельзи" давав імпровізований концерт на цьому ж мосту. "Відчували тоді, що мають бути всі разом як один", - зазначив музикант.

"Сьогодні рашистські ракети вкотре тероризували Україну та Київ. І їм ніколи не вдасться зруйнувати міст між душами та серцями українців! Азов – сталь! Ми – переможемо! Слава Україні! Героям слава!", - додав Святослав.

Українці в коментарях дякують музикантові за підтримку та підняття бойового духу.

"Дякую вам за підняття бойового духу! З такими українцями ми точно вистоємо і скоро переможемо!", "Дякую Вам за підтримку! Ви справжній патріот!", "Тримаюся за вашу музику! Слава Україні!", "Дякую Вам за вашу колосальну підтримку! Ви найкращий!", "Коли побачила новини про вибух біля мосту, одразу згадала ваш концерт на ньому. Дякую вам! Чекаємо на вас з концертом у Криму", - пишуть підписники Вакарчука.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо