Лайм

Діставайте свої вила: MELOVIN емоційно виступив за легалізацію одностатевих шлюбів

Співак підтримав ЛГБТ-військових ЗСУ

MELOVIN (справжнє ім'я – Костянтин Бочаров) закликав Володимира Зеленського легалізувати одностатеві шлюби в Україні. 25-річний співак, який нещодавно відзначив річницю камінг-ауту, висловив свою позицію у відповідь на публікацію бойового медика ЗСУ Аліни Сарнатської.

У Twitter Сарнатська поділилася історією захисників України, які зіштовхнулися із проблемами через відсутність можливості узаконити відносини зі своїми партнерами.

"Мого друга військового не пускають до його хлопця в реанімацію, тому що вони не родичі. Загинула військова медичка і у її жіники можуть забрати семирічну доньку, за документами це чужа дитина. Разом із сотнями тисяч людей я чекаю на закон про одностатеві шлюби", - написала вона.

Фото: Twitter

MELOVIN, який і раніше розповідав про проблеми ЛГБТ-військових, не стримав емоцій. Найбільше його обурили гомофоби, які стверджують, що війна – не час вирішувати такі питання.

"Не на часі? Розумію, що це тривалий процес! Але я стояв і стоятиму поруч зі свободою людей і народу. Тому що свобода - це Україна! Це моя держава і я всередині всіх процесів!" – написав він у Instagram.

Фото: instagram.com/melovin_official/

Співак звернувся до хейтерів та гомофобів, які атакують його в соцмережах після камінг-ауту.

"Давайте, запалюйте багаття і діставайте свої вила! Продовжуйте мені завалювати [особисті повідомлення]! Ви пахнете червоною площею. Продовжуйте ганьбити свій рід і бажати мені смерті. Чекаю на кожного! У мене яйця більше, ніж у вас! За свободу і щастя народу і померти не страшно", - заявив співак.

Також Меловін звернувся особисто до Зеленського: "Президенте вільної та незалежної країни! Пора! На часі! Слава Україні! Слава ЗСУ!"

Нагадаємо, що на початку серпня Зеленський відповів на петицію про легалізацію одностатевих шлюбів, яка набрала необхідні 25 000 голосів. За словами президента, в умовах воєнного часу змінювати Конституцію України не можна, а саме в ній шлюб визначено як "союз жінки та чоловіка". Зеленський пообіцяв, що уряд запропонує варіанти рішень щодо легалізації зареєстрованого громадянського партнерства.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування