RU  UA

Дізнатися

Нічого це не змінить: Осадча жорстко прокоментувала антивоєнну промову Земфіри

Ведуча показала реальну "підтримку" російської співачки

9 жовтня під час концерту в Лімассолі (Кіпр) Земфіра вперше відкрито висловилася зі сцени про війну в Україні. Російська співачка заявила: "Сьогодні 228 день пекла, яке стало реальністю. Я весь цей час багато думала, говорила з собою про це. Я не люблю і не вмію говорити зі сцени, але я кожен день молюся, щоб ця війна припинилася. Щоб моя країна припинила цю війну".


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Zемфіра (@zemfira_genius)

Промова Земфіри миттєво розлетілася мережею, і деякі українці поспішили подякувати їй за підтримку. У відповідь на це Катя Осадча нагадала, якою була позиція Земфіри від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

"Перестаньте репостити Земфіру. Сказала - добре. А 24 і 26 лютого на величезних сольниках у Москві НЕ СКАЗАЛА, а тоді це було дуже важливо і могло змінити перебіг подій, коли в перші дні людей ще можна було підняти проти, - написала українська ведуча в Instagram-історіях. - А зараз це вже таке. Дякую, звичайно, але нічого це вже не змінить".

Фото: instagram.com/stories/kosadcha

Також Осадча поділилася постом українки на Кіпрі, яка була на концерті у Лімассолі. За словами Каті Козачук, на вході до концертної зали у людей відбирали українські прапори. Свій вона пронесла у кишені, щоб передати улюбленій співачці, але Земфіра не захотіла його розгортати.

"Я прорвалася крізь натовп зі своїм прапором, тому що вірила в її щирість. І коли я таки дійшла, мені вдалося докинути його їй просто під ноги. Секунда, світло гасне, артистка з кам'яним обличчям піднімає мій прапор і не розгортаючи забирає його за лаштунки, - написала дівчина. - Більше її для мене не існує. І, сподіваюся, для більшості українців, які вчора були на концерті і теж бачили весь цей цинізм".

Фото: instagram.com/stories/kosadcha

  • Земфіра і раніше не поспішала називати речі своїми іменами. 24 лютого вона обмежилася публікацією чорного квадрата та написом "Ні війні" в Instagram. Пізніше співачка виїхала з РФ та випустила антивоєнну пісню "Мясо".
  • Раніше український поет Артем Полежака опублікував вірш про Земфіру. Він нагадав, що ще у 2016 році на концерті у Вільнюсі співачка вилаялася на український прапор та наказала його прибрати із зали.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ