Лайм

Пластичні хірурги розповіли, через які процедури Мадонна змінилася до невпізнаваності

Співачка радикально позбавляється вікових змін

Епатажна Мадонна не шкодує коштів, щоб виглядати значно молодшою за свої 64 роки. Співачка завжди сміливо експериментувала з образами, але за останні кілька років буквально змінилася до невпізнаваності. Видання Page Six розпитало пластичних хірургів, які процедури та операції могли призвести до такого ефекту.

Мадонна у жовтні 2022 року Фото: instagram.com/madonna

Доктор Ехсан Алі, клієнтками якого були Кім Кардаш'ян, Кайлі Дженнер, Гвен Стефані та Аріана Гранде, перерахував близько дев'яти процедур, які, як він вважає, зробила поп-зірка.

"У неї напевно була підтяжка обличчя. Ви можете побачити, що її шкіра натягнута, без в'ялості та зморшок. Підтяжка обличчя також змінює форму ваших очей, і вони також здаються відтягнутими назад", - каже хірург.

Також він зазначає, що співачка мала ринопластику, оскільки ніс виглядає занадто вузьким, із загостреним кінчиком. За словами Алі, Мадонна також зробила ін'єкції ботоксу (ботулотоксину, який використовується для зменшення зморшок) у кількох різних областях обличчя.

"Обличчя рухається мінімально і немає мімічних зморшок, що підтверджує наявність ботокса на її лобі, гусячих лапках та лінії між очима", - сказав він.

Фото: instagram.com/madonna

Доктор Алі вважає, що вилиці Мадонни стали "цілком іншими" і здаються "набагато рельєфнішими". На його думку, це результат застосування філерів – наповнювачів.

Експерт із естетичної дерматології Памела Вайнбергер вважає, що пухкі щоки Мадонни також вказують на наявність філерів. При цьому філери в щоках зірки почали "наростати" - притягувати рідину та надавати обличчю "надлишковий об'єм". Вона зазначає, що співачка могла ввести наповнювач і у скроні, щоб ця область із віком не ставала порожнистою.

Фото: Getty Images

За словами лікарів, Мадонна, ймовірно, також зробила підтяжку брів. Для такої операції роблять надрізи на лінії росту волосся, щоб забрати все зайве. Брови піднімаються, а разом з ними стає вищою і лінія росту волосся.

Щодо нового видовженого підборіддя Мадонни, думки експертів розходяться. Памела Вайнбергер вважає, що співачка ввела ботокс у жувальний м'яз, а доктор Алі схиляється до екстремальніших методів.

"У її віці в'яла шкіра навколо шиї - звичайна справа, і той факт, що вона має гладку лінію підборіддя, показує мені, що вона зробила ліпосакцію під підборіддям і підтяжку шиї, щоб прибрати шкіру", - говорить він.

Мадонна у 2004 році Фото: Getty Images

Памела Вайнбергер вважає, що зрештою Мадонні може знадобитися близько 30 000 доларів, щоб виправити свій нинішній вигляд і повернутися до більш схожої версії себе колишньої.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном