Лайм

Втрачає мільйони: колишній директор Софії Ротару розповів про її відмову виступати в Росії

Українській співачці досі пропонують заспівати перед росіянами

Нещодавно колишній концертний директор Софії Ротару пояснив мовчання співачки про війну в Україні. Тепер Сергій Лавров, який до повномасштабного вторгнення організовував виступи української співачки в Росії, розповів про нинішню позицію артистки щодо концертів у РФ.

У коментарі mk.ru музичний продюсер заявив, що Ротару продовжує отримувати пропозиції виступити на російських корпоративах та концертах, проте вона від них відмовляється, через що "втрачає мільйони".

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

За словами Лаврова, йому регулярно надходять дзвінки від замовників із РФ, багато хто хоче бачити у себе на святі Ротару.

"Зараз не час виступати. Софія Михайлівна це розуміє. Хоча замовлень на неї достатньо. Мені постійно дзвонять люди, які хочуть її бачити на своїх заходах. Цікавляться, як і за скільки можна запросити Софію Михайлівну", - сказав музичний продюсер.

Екс-директор зірки додав, що співачка відмовляється, навіть не дізнавшись суму гонорару.

"Софія Михайлівна завжди була принциповою. Якщо вона не хоче виступати, її ні за які гроші не витягнеш на сцену. У такі моменти вона навіть не дає озвучити замовникам ціну. "Зараз не час виступати, – каже мені у такі моменти Софія Михайлівна. - Ти що, не бачиш, що діється? Я сказала ні, не поїду", - передає розмову із Ротару продюсер.

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

  • Раніше українська журналістка Наталія Мосейчук зізналася, що досі чекає реакції на війну від Софії Ротару. За її словами, такі впливові люди мають висловлювати чітку позицію у ці непрості для нашої держави часи.
  • Тим часом онук Софії Ротару виїхав із України. Анатолій Євдокименко засвітився у Парижі після того, як у березні намагався залишити рідну країну на човні разом із іншими 9 чоловіками.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"