Лайм

Після спроби залишити країну на човні онук Софії Ротару виїхав з України

Хлопець виклав у мережу фото, зроблені у Парижі

Онуку відомої української співачки Софії Ротару вдалося виїхати з України. Анаталій Євдокименко засвітився в Парижі після того, як у березні намагався покинути рідну країну на човні разом з іншими 9-ма чоловіками. Однак тоді їхня спроба виявилася невдалою.

Про виїзд Євдокименка з України свідчать його фотографії в Instagram. У своєму блозі він ділиться кадрами, на яких можна побачити вулиці Парижа та Ейфелеву вежу.

Фото: instagram.com/shmn

Фото: instagram.com/shmn

Про те, як йому вдалося виїхати з України у період воєнного стану, Анатолій розповідати не став. Відомо лише, що на початку повномасштабного вторгнення РФ в нашу країну онук та син Софії Ротару – Руслан Євдокименко - знаходились в Україні.

Фото: instagram.com/shmn

Фото: instagram.com/shmn

Нагадаємо, 7 березня, на ділянці українсько-молдавського кордону в Могилів-Подільському було затримано групу з 9 осіб, яка намагалася незаконно перетнути державний кордон України. В числі затриманих був Руслан Євдокименко, 1970 року народження, та Анатолій Євдокименко, 1994 року народження. 8 із 9 затриманих виявилися громадянами України призовного віку, а також серед них був громадянин Молдови. Вони вони планували човном переправитися в іншу країну.

Софія Ротару з онукомФото: instagram.com/shmn

Тим часом Софія Михайлівна з початку війни в України практично не виходить на зв'язок зі своїми підписниками. Останню публікацію вона виклала 28 лютого, в якій написала: "Незалежність і Свобода коштує дорого - це правда, але невже вона варта того, щоб російські ракети знищували мирних жителів, дітей і руйнували міста України. Ці факти розривають моє серце на частини! Я в Києві! Молюся за наших захисників і МИР в УКРАЇНІ. Пишу цей текст і так, мої руки тремтять. Тремтять, бо по всій Україні точаться жорстокі бої… Сил нам усім і Миру!".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Більше не у трійці лідерів: Україна впала у рейтингу букмекерів на "Євробаченні-2024"

Станом на 7 травня представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil знаходяться на 4 місці у таблиці прогнозів букмекерів

У США пройшов бал Інституту костюма Met Gala 2024: найкращі образи зірок

В якому вбранні зірки з'явилися на килимовій доріжці Інституту костюма Met Gala 2024