Лайм

Вечір свічок та обіймів: Катя Осадча запустила затишний флешмоб для економії електрики

Приєднуйтесь до ініціативи телеведучої

Після масованих ракетних ударів по енергоінфраструктурі українців просять обмежити споживання електроенергії в пікові години. Це зменшить навантаження на енергосистему та мінімізує потребу в аварійних відключеннях. Катя Осадча показала, як можна економити електрику з користю для сім'ї.

Українська телеведуча запустила у мережі флешмоб "Вечір свічок та обіймів". Знаменитість опублікувала в Instagram затишне фото зі своїми меншими синами - Іваном та Данилом. Зіркова мама тримає малюків на руках, міцно обіймає їх, а на столі горить свічка.

Фото: instagram.com/kosadcha

Осадча закликає всіх українців приєднатися до її ініціативи та економити електрику ввечері з 17:00 до 23:00 та вранці з 8:00 до 11:00. Саме у ці періоди електромережі проходять пікове навантаження.

Як мінімізувати споживання електроенергії в пікові години:

  • не вмикайте кілька приладів одночасно;
  • по можливості користуйтесь пральною машиною та бойлером уночі;
  • рідше використовуйте чайник, частіше – термос;
  • вимикайте світло під час виходу з приміщення.

"А вечір проведіть у колі близьких, обійміть їх, скажіть, як сильно ви їх любите, а для затишної атмосфери вимкніть світло і запаліть свічки, - закликає телеведуча. - Поширюйте цю інформацію, щоб якнайбільше людей приєднувалися до нашого флешмобу, і разом ми швидше налагодимо наше життя!".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Пошук пропавших (@poshuk.znyklyh)


Українці підтримали ініціативу Каті Осадчої. Користувачі запалюють свічки та діляться у соцмережі своїми сімейними вечорами у затишній атмосфері.

"Це крута ідея, яка може стати маленькою традицією", "Ми також приєдналися до флешмобу. Трохи романтики нікому не завадить", "Як на Різдво! Саме зараз народжується, у муках та сльозах, патріотичний вид українців! Українці, які будуть єдині як ніколи, українці, котрі борються за справжню свободу!", - пишуть підписники.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа