Лайм

Зробимо, щоб Україна перемогла і тут: Jerry Heil номінували на музичну премію Євросоюзу

Лауреатів оголосять 19 січня 2023 року

У Парижі оголосили номінантів на премію Music Moves Europe Awards - нагороду Європейського Союзу в галузі популярної та сучасної музики. Серед претендентів на здобуття престижної нагороди опинилася українка Jerry Heil (Яна Шамаєва). Співачка спробує привезти перемогу Україні, як це у травні зробив гурт Kalush Orchestra.

Про номінацію співачка повідомила у себе в Instagram. "Я представляю нашу країну у престижній європейській номінації MME Awards! Зробимо, щоб Україна перемогла і тут", - сказала виконавиця.

Фото: instagram.com/thejerryheil

Яна також звернулася до підписників із проханням підтримати її голосами на сайті премії. Голосувати з України можна.

"Народ, я зараз просто в шоці від того, що зараз відбувається з українською музикою. Напевно, настав наш час, настало майбутнє і воно зараз у теперішньому, - поділилася вона емоціями. - Номінувати мене номінували, але тепер потрібно там виграти, щоб воно пішло у світ. І це вже залежить від вас, я сама не можу за себе багато разів проголосувати, а ви можете. Тому я дуже сподіваюся на вашу підтримку і сподіваюся, що перемога буде за Україною і в цьому конкурсі".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від JERRY HEIL (@thejerryheil)


Окрім українки Jerry Heil на Music Moves Europe Awards 2023 номіновано ще 14 молодих виконавців: Amelie Siba (Чехія), CMAT (Ірландія), eee gee (Данія), Goldkimono (Нідерланди), Hause Plants (Португалія), Jue Kids Return (Франція), Koi (Сербія), Monikaze (Литва), Oska (Австрія), Queralt Lahoz (Іспанія), Sans Soucis (Італія), schmyt (Німеччина), The Haunted Youth (Бельгія).

На сайті премії Jerry Heil предствили, як співачку та автора пісень з України, яка розпочала свою кар'єру у 2012 році через свій YouTube-канал.

"Сьогодні вона надихає мільйони глядачів на YouTube своїми піснями та каверами. І вона посилає світові важливе повідомлення проти війни разом із попередньою лауреаткою премії MME alyona alyona", - зазначили організатори MME Awards.

Переможців буде оголошено на церемонії нагородження Music Moves Europe Awards у четвер, 19 січня 2023 року, під час фестивалю ESNS у Гронінгені, Нідерланди.

  • У січні 2022 року переможницею Music Moves Europe Awards стала українська реп-співачка Аліна Паш.
  • Лауреаткою Music Moves Europe Awards-2021 стала українка alyona alyona. Окрім цього хіп-хоп-виконавиця здобула більше голосів публіки в номінації Public Choice Award, здобувши дві перемоги премії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil