Лайм

Валерій Харчишин з волонтерами розібрав завали зруйнованого будинку під Києвом: фото

Росіяни знищили сімейний будинок українського музиканта

Будинок Валерія Харчишина, розташований у Гостомелі під Києвом, повністю згорів після обстрілу окупантів. Днями лідер українського гурту "Друга ріка" розібрав завали зруйнованої домівки.

В цьому музикантові допомогли волонтери добровольчого будівельного батальйону "Добробат", які й показали на сторінці у Facebook фотографії місця, де до приходу росіян стояв стильний особняк.


"Ворожі снаряди не обирають, чию домівку нищити. Вони однаково нещадні до українців. Родинний дім музиканта Валерія Харчишина у Гостомельській громаді було зруйновано російськими окупантами. У будинку виросли троє синів артиста, а нині від нього лишилися лише уламки. Добробатівці виїздили на місце потрощеного житла та ліквідовували наслідки "прильоту" ворожої артилерії. Допомагав волонтерам і сам артист. Для завершення розчищення завалів планується ще один виїзд на об'єкт", - розповіли в організації.

Реєстрація в "Дії" – навіть не початок. Харчишин розповів про відновлення будинку у Гостомелі.

Раніше Харчишин розповідав, що цей будинок був частиною його життя. Музикант вклав у будівництво усі кошти, які заробив. Незадовго до війни на останні гроші Валерій збудував поряд будиночок для батьків, але вони так і не встигли переїхати.

Будинок, який музикант збудував для родини Фото: facebook.com/valeriy.kharchyshyn

У гарному сімейному будинку мешкали діти музиканта та його офіційна дружина Юля. Сам Валерій з'їхав звідти ще до російського вторгнення, оскільки розійшовся з дружиною. Нині Харчишин живе в іншому місці із новою обраницею.

На щастя, під час обстрілу сім'ї артиста не було вдома - його колишня кохана та молодші сини перебувають за кордоном. "У моїх дітей тепер немає "їхньої України". Їм нікуди повернутися", - говорив раніше лідер гурту "Друга ріка".

Знищений рашистами будинок Харчишина Фото: YouTube

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil