Лайм

Дива трапляються навіть в темні часи: пес з Куп'янська житиме у родині Андреа Бочеллі

Улюбленець пережив багато труднощів, але не втратив доброти

Пес з Куп'янська на Харківщині став членом родини італійського співака Андреа Бочеллі та вже переїхав до Італії. Джека знайшли на другий день після звільнення міста з-під російської окупації. Він майже втратив слух внаслідок вибухів, мав невелике осколкове поранення на спині, однак все ж зберіг свою любов до людей.

Деталями неймовірної історії поділився на своїй сторінці у Facebook депутат Київської міської ради Олесь Маляревич. Він також оприлюднив фото улюбленця та показав відео його зустрічі з новим зірковим господарем.

"Дива трапляються навіть в темні часи. Ми з Юрієм Федоренком знайшли Джека на другий день після звільнення Куп‘янську. Так сталось, що я розповів про Джека своєму американському другу Амеду та брату. Вони періодично відвідують нас та активно підтримують в різних військових питаннях. Я попросив захопити з собою мішечок корму для Джека. Через декілька днів відбулась доленосна зустріч Джека за Амедом, де він одразу запропонував знайти Джеку новий безпечний дім і знайшов! Так почався шлях Джека до Італії, до сім’ї Андреа Бочеллі. Я називаю тепер Амеда хрещеним батьком Джека", - розповів подробиці Маляревич.

Фото: facebook.com

Читайте також: Після атаки "шахідів" у Києві з-під завалів будинку врятували кота: відео розчулило мережу.

"Трохи згодом буде відео повної подорожі Джека з Куп’янську до Італії. Дякуємо сім’ї Бочеллі за велике серце та доброту. Бажаємо Джеку нового щасливого життя! Нам всім перемоги! Добро переможе", - підсумував депутат.

Фото: facebook.com

Користувачі мережі були розлучені почутою історією та у коментарях побажали пухнастому улюбленцю щасливого мирного життя з новим власником.

"Будь щасливим Джек! Дякую усім добрим людям за порятунок собачки", "Це така прекрасна новина", "Дякую вам, що вистачає часу і любові", "Нехай буде щасливим Джек в новій родині Бочеллі", "Який красень! Хай у нього буде довге, щасливе життя у люблячій родині".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували