Лайм

Ця людина спонсорує війну: Єлизавета Зайцева засудила Галину Безрук за проросійську позицію

Акторка не стала приховувати свого обурення

Українська акторка Галина Безрук весь період війни в рідній країні мовчала, і лише нещодавно виправдала свою позицію заявою, що "обирає сім'ю, а не Батьківщину". Проросійські погляди українки, яка залишилась в країні-агресорці РФ і продовжує будувати там кар'єру, прокоментувала акторка Єлизавета Зайцева.

В інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк Зайцева висловилася про ситуацію стосовно того, що на українському телебаченні досі показують серіал, де одну з головних ролей грає Безрук. Акторка заявила, що це не є доречним. За словами Єлизавети, українських акторів, які обрали мовчання чи і взагалі стали на сторону окупантів, не повинно бути на українському ТБ.

Єлизавета ЗайцеваФото: instagram.com/stereoolizaa

"Не показувати, не транслювати! Мені здається, це досить зрозумілі речі. Так, шкода грошей, я все розумію. Але ця людина підтримує війну. Ця людина знаходиться на території Російської Федерації, сплачує податки, спонсорує цю війну. Що тут ще потрібно? Мене це обурює... Я не розумію, а навіщо хлопці наші гинуть? Чому діти гинуть? Щоб потім Галю Безрук показували на "Новому каналі" ?" – прокоментувала ситуацію Зайцева.

Галина БезрукФото: instagram.com/galina_bezruk

Окрім того, українська акторка вважає, що Безрук слід позбавити українського громадянства та заборонити в'їзд в країну. Оскільки у той час, як в Україні гинуть мирні жителі та продовжується повномасштабна війна, уродженка Краматорська не соромиться працювати в російському театрі і навіть відвідувати московський кінофестиваль, на якому були присутні зірки-путіністи.

"Не пускати на територію України більше ніколи, забрати громадянство. У всіх, хто у нас там є: Регіна Тодоренко, Ані Лорак усілякі. Все, нехай там залишаються. Це їхній вибір", - підсумувала Зайцева.

  • У березні акторка Наталка Денисенко розповіла про переписку з Галиною Безрук у соціальних мережах. На прохання Наталки заговорити про війну та розповісти своїй аудиторії правду, Галину заявила, що боїться позбавлення волі до 15 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLіme і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля